2777
2789

کسی ادرس دقیق سیسمونی کندو تو خیابون بهشتی رو میدونه ؟؟؟میگن لباسای کارترز داره ....یا اگه جایی میشناسین لباس کارترزداره  یا تخفیف زده معرفی کنین... ‌لطفا سریییع چون همین الان میخوام برم 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خونه مامانم اونجاست میدان کوشه ای یا همون میدان بهشتی رو به سمت پایین برو نمیدونم چطور بهت بگم من همیشه برا دختر داداشم همینطور میریم چون بلدیم 

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
فقط ب من بگو لباس کارترز چیه

مارک لباس کارترزه ..مارک خوبیه خیییییلی دوام داره لباساش

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
سلام عزیزم خونه مامانم اونجاست میدان کوشه ای یا همون میدان بهشتی رو به سمت پایین برو نمیدونم چطور به ...

نمیدونی میشه بهشتی چند ؟؟؟حاشیه خیابونه  ؟

من خودم اسباب بازی فروشم سیسمونی رو نمدونم 😃

اگه مشهدین و تخفیف میدین   ادرس بدین 😂

نمیدونی میشه بهشتی چند ؟؟؟حاشیه خیابونه  ؟

دقیقا نبشه.

از میدون کوشه ای برین به سمت پایین.

یعنی خلاف رفتن به کوه سنگی.

دست راست نبش .میبینی.

البته خیلی قیمتاش عالی نیست.

من توی اون رنج قیمت ، جنسای ایرانی رو ترجیح میدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام شما و خواهرتون باردار شدین؟

سلام عزیزم  خداروشکر بله پسرم الان ده ماهشه و خواهرم بعد از ۱۱ سال انتظار الان هفت ماهه بارداره بعد یه عاااالمه سختی و امپول و قرص و دوا درمون و سه بار ای یو ای نا موفق و عمل لاپاراسکوپی و همه ی این چیزا داشت میرفت برای ای وی اف که خیلی سخت مریض شد و سرفه های شدید داشت 

بعد که خوب شد و رفت برای ای وی اف دکتر بهش گفت خیلی ضعیف شدی الان فایده نداره برو ماهه دیگه بیا که قرص و امپول هارو شروع کنیم ..همون ماه متوجه شد طبیعی باردار شده

قدرت خدارو بگردم 

اولش هم خونریزی شدید و وحشتناکی کرد که مطمئن بود سقط کرده اما رفت سونو و بازم معجزه وار صدای قلب بچشو شنید ...ان شاء الله به امید خدا دختر گلش فروردین به دنیا میاد به سلامتی ان شاء الله لطفا دعا کنید سالم و صالح باشه و بیاد بغل مامانش بعد اینهمه انتضار

هیچوقت نا امید نشو هیچوقت 

منم دقیقا همون موقعی که فکرشو نمیکردم متوجه شدم باردارم 

سلام عزیزم  خداروشکر بله پسرم الان ده ماهشه و خواهرم بعد از ۱۱ سال انتظار الان هفت ماهه بارداره ...

خیییلی خوشحال شدم وقعا خداروشکر شما بعد چندمین اقدامتون باردار شدین؟ببخشید میپرسما من خودمم سومین اقدامم