سلام من تازه عضو سایت شدم ،میخواستم ببینم کسی هست با خوردن کلومیفن باردار شده باشه و اینکه بعد از چند دوره مصرف باردار شده؟؟من 1 ساله اقدام کردم ولی نشده این ماه اولین ماهیه ک دکتر بهم کلومیفن داده،،،واااای خیلی اعصابم خورده،شوهرم وحشتناک بچه دوسته ولی خب نمیشه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ان شالله بشی بعضیا چند دوره باید بخورن تا تخمکاشون رشد خوبی کنه
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
من سونوی واژینال دادم دکترم گفت مشکلی نداری ولی خب میگه اولین خط درمان نازایی تجویز کلومیفن هس،،دعا کنید این ماه باردار بشم
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من تین ماه خوردم امروز فولیکولم ۱۲ بود😭 از حرصم امروز دوتا کلومیفن دیگه باهم خوردم😢
ایشالله خدا دامن ما رو هم سبز میکنه😐
من قبل از خوردن کلومیفن 17،ولی الان ک دارم قرص میخورم دکتر بهم گفت نمیخواد سونو بدی