2777
2789
عنوان

خواب های دختر ۴ ساله

168 بازدید | 8 پست

دخترم هرچند وقت یه بار بهم میگه خواب دیدم تورو گم کردم

یا میگه خواب دیدم منو تنها گذاشتی توی خونه

.

.

به نظرتون چرا این خواب هارو میبینه؟؟؟

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ترس داره.... وقتی شیطنت میکنه تهدیدش میکنین که مثلا میرمو دیگه مامانت نیستمووو اینا؟!؟!!

قبلا بعصی وقتا میگفتم ولی الان چندوقته اصلا نمیگم

استرس داره شاید همش بهش میگی مواظب باش ‌گم نشی تو خیابون یا موقع بیرون رفتن تهدیدش میکنی اگه لباس نپوسی خودم میرم حالا دخترم همش خواب میبینه یکی یه چیزی میخوره به این نمیدن بهو تو خواب نعره میزنه بدبختی تا اون خوراکی بهش ندم کوتاه نمیاد

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
قبلا بعصی وقتا میگفتم ولی الان چندوقته اصلا نمیگم

دیگه اصصصلا نگو خیلی تاثیر بدی داره...

همش بهش بگو هر چقدم شیطونی کنی مامان دوست داره و پیشته...نزار ترسش کهنه بشه....بیشتر باهاش وقت بگذرون...موقع خواب نوازشش کن...هی بهش بگو که من هیجا نمیرمو پیشتم

ای بابا...! 
استرس داره شاید همش بخش میگی مواظب باش ‌گم نشی تو خیابون یا موقع بیرون رفتن تهدیدش میکنی از لباس نپو ...

اره درسته

خیلی بهش تاکید میکنم میری بیرون دست بابارو ول نکن گم میشی