2777
2789
عنوان

کاهش وزن

150 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان.

کسی ازبین شماهست که وزن کم کرده باشه .مخصوصا شکم و پهلو.

لطفا روش و راز موفقیتش رو بگه.

خداخیرت بده.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ سال پیش ۳۰ کیلو. از ۹۰ رسیدم ب ۶۰ با دکتر تغذیه و ورزش. 

تا ۵۵ هم رسیدم اما خیلی لاغرررر شده بودم و ب اصرار مربیم شدم ۶۵ و الان بعد ۳ سال ۶۷ ۸ هستم ک دارم سعی میکنم تا عروسیم ۶۰ بشم

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
عزیزم دکترت چه جور رژیمی بهت داد،و چقد طول کشید تا اینجوری کم کردی

ی رژیم اسون و ساده بود. همچی میخوردم حتی پیتزا. ۱ سال طول کشید با پیاده روی ۳ روز در هفته ۱ ساعته. بعدشم مرتب ورزش میکردم بدنسازی

ی رژیم اسون و ساده بود. همچی میخوردم حتی پیتزا. ۱ سال طول کشید با پیاده روی ۳ روز در هفته ۱ ساعته. ب ...

عزیزم باشگاه که میرفتی ایروبیک کار میکردی؟؟؟؟به من گفتن بیست دقیقه رو تردمیل بدو،،،ولی من بیشتر از دو دقیقه بدوام غش میکنم،بیشتر  اروم میرم بنظرتون تاثیر داره،،

عزیزم باشگاه که میرفتی ایروبیک کار میکردی؟؟؟؟به من گفتن بیست دقیقه رو تردمیل بدو،،،ولی من بیشتر از د ...

توو ۱ سالی ک رژیم بودم فقط پیاده روی کردم فقط . روزی ۱ ساعت. اما بعدش اروبیک رفتم بدنسازی هم رفتم.  نمیتونی نرو،جاش دوچرخه تند بزن . منم تردمیل نمیتونم تهوع میشم