2777
2789
عنوان

معاینه داخلی در بارداری برای عفونت

14059 بازدید | 29 پست

سلام خانوما معاینه داخلی واژن تو بارداری برای اینکه دکتر بفهمه عفونت داریم یا نه خطرناکه؟ هفته ببست و یکم. چه جوربه معاینه تو بارداری ؟ با قبل بارداری متفاوته ایا؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا خطرناکه علایمت نشون میده عفونت داری یا نه دیگه معاینه لازم نیس

اگه بدون معاینه دارو نده چیکار کنم؟

من یه مقدار ترشح دارم گاهی کم گاهی زیاد گاهی زرد کاهی سفید

اما بو و درد و سوزش و خارش ندارم

نگرانم همش

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
منکه هربار ب دکترم میگم معاینه کن... میگ با این علاعم فلان مدل ک شایع تو خانم های باردار و فلان و م ...

وای خوش به حالت من فک کنم دکترم تا معاینه نونه دارو نده

البته میگه اگه ترشح داری سوزش خارش بو نداره طبیعیه

اما من میگم نکنه همون ترشح هم عفونته 

دیوونه شدم

اگه بدون معاینه دارو نده چیکار کنم؟ من یه مقدار ترشح دارم گاهی کم گاهی زیاد گاهی زرد کاهی سفید اما ...

اون ترشح کاملا عادیه فقط درصورتی عفونت داری ک سوزش یا خارش داشته باشه در غیر این صورت عادیه 

قبل بارداری عفونت داشتی؟

نه نداشتم

الان تو بارداری وسواس گرفتم

فک میکنم نکنه ترشحاتم از عفونته

وای من دکترم بم اریترومایسین۴۰۰ داده گفت تموم شد بیا معاینت کنم پس بش بگم معاینه نکنه

شما چه علایمی داشتین دارو داد؟

اون ترشح کاملا عادیه فقط درصورتی عفونت داری ک سوزش یا خارش داشته باشه در غیر این صورت عادیه 

نه ندارم سوزش خارش

اصلا وسواس گرفتم هی میگم نکنه عفونته چیزی بشه به بچم

ازمایش ادرارم امروز دادم که عفونت نباشه

نه ندارم سوزش خارش اصلا وسواس گرفتم هی میگم نکنه عفونته چیزی بشه به بچم ازمایش ادرارم امروز دادم ک ...

نه نترس حساسیت بیخود نداشته باشه اصلا علایم عفونت اولینش سوزش و یا خارشه بیخیال باش 

نه نترس حساسیت بیخود نداشته باشه اصلا علایم عفونت اولینش سوزش و یا خارشه بیخیال باش 

باشه مرسی توکل به خدا برام دعا کنین ❤

من از اول چهار ماهگی حس کردم عفونت دارم دیگه تو شش ماه دارو داد.... اول بهم آزیترو داد کپسول و شیاف کلیندا مایسین 

خوب نشد حالا بهم کپسول کلیندامایسین داده و ژل مترونیندازول . البتع معاینه اصلااااا انجام نمیدن