به شوهرم اعتماد که اصلا ندارم. برام مهم هم نیست چه غلطی میکنه. دیگه خیانتاش و دروغاش برام عادی شده
فقط میخام چک کنم ببینم کی داره میاد خونه. اخه خیلی وقتا با سه تا بچام میرم جایی و زنگ میزنه الکی میگه نزدیک خونه هستم. منم دستپاچه تا بیام سه تا بچه جمع و جور کنم برم خونه . جونم به لبم میرسه. بعد میرم خونه میبینم دروغ گفته
گاهی میگه تا شب نمیام ولی فوری میرسه
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.
اولش تست رايگان داره ٢٤ يا ٤٨ ساعت ميتوني رايگان ازش استفاده كني اگه راضي بودي اشتراك بخر تو اينترنت اشتراك يك سالشو ميده ٢٠٠ من كسي و ميشناسم كه دو ساله استفاده كرده ديگه نميخواد چون همه چي براش روشن شد اگه بخواي به شما ١٥٠ ميده شناسش ريست ميشه شما ميتوني ازش استفاده كني
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولش تست رايگان داره ٢٤ يا ٤٨ ساعت ميتوني رايگان ازش استفاده كني اگه راضي بودي اشتراك بخر تو اينترنت ...
اگه رایگان گیرم نیومد مزاحمتون میشم
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.
بعد گوشی طرفتو ردیابی کنی. که البته بعد از هر بار ردیابی به طرفت پیام میده که ردیابی شدی