2777
2789
عنوان

پنکک و کرم پودر

920 بازدید | 11 پست

بچها 2 هفته دیگه عروسی داریم و میخوام خودم آرایش کنم شما چه کرم پودر با پنککی رو پیشنهاد میدین ک استفاده کردین و راضی بودین که تا آخر شب تکون نخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کرم پودر و پنکک خوب بخوای که هزینش از آرایشگاه بیشتر میشه چون دیگه  هیچ کدوم زیر 300 که نیستن...

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اگه کرم پودر و پنکک خوب بخوای که هزینش از آرایشگاه بیشتر میشه چون دیگه  هیچ کدوم زیر 300 که نیس ...

بیخیال بشم انگار بهتره خخخخ آرایشگاه بهم گفت کرم پودر گریماس بگیر 

گریماس من ی سال پیش فک کنم گرفتم پنککش ۸۰یاصدتومن..الان ک قطعا خیلی بالاس قیمتاش

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

بنظرم که لوازم ارایش اصل خارجی اصلااااااا پیدا نمیشه تو ایران

و فقط نمایندگی های مستقیمشون دارن که اونم خیلی گرونه

و اصلا ارزش نداره واسه یه شب اون همه لوازم ارایش گرون گرفت

الان جدیدا تو بعضی فروشگاه های ارگانیک کرم پودر های دست ساز کاملا طبیعی اومده قیمتش حدود 13 تومنه که با موم عسل و مواد طبیعی درست شده

من که میخاستم بگیرم واسم اولش باور نکردنی بود

ولی استفاده کردم واقعا تعجب کردم ک چقدر خوش رنگ و لطیفه و خیلی پوستو تقویت میکنه

پشیمون شدم که قبلا چقدر لوازم ارایش شیمیایی با قیمت بالا ب پوستم زدم

کاور کرم گریماس میتونی بگیری

ولی آخه همین یکی کافی نیست برای آرایش و کانتور رنگ تیره و کانسیلر پودر فیکس و لوازم آرایش دیگه صورت هم هست اگه همه رو بخوای بخری بری آرایشگاه بهتره

اما اگه همه چیز داری فقط کرم میخوای همین کاور کرم گریماس خوبه 

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"