2777
2789
عنوان

سوتی افتضاح

1734 بازدید | 16 پست

پیج خالم پیویه شخص غریبه ای نیست تو پیجش 

😑امشب خالم مهمون داشت دختر خواهر شوهرش بود ک تازه نامزد کرده بد ما باهم صمیمیم تا حدودی 

منم رفتم اونجا بعد احوالپرسی خالم گفت جووون چ کرم پودری زدی گفتم از ترکیه اوردن گف بدش ب من منم گفتم پس توعم منو بنداز ب اون پسر خوشگله فامیلتون پرسید کدومی؟گفتم فلانی یهو اینشکلی شد 😶😶😶😶اها نامزد ترمه (دختر خواهرشوهرش)جانو میگی؟😣😣😣میخاستم بمیرمممممممم 

دخترم ا خنده کف خونه افتاده بود 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دختر سیب زمینی بود

من بودم از وسط دوشقت میکردم خخخ

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

من یهو بدون هیچ منظوری پیش خالم که 15سال بود بچه دار نشده بود گفتم شوهرخواهرم گفت بچه رو سرش کج کردی من گفتم همین خوبه بعضی ها همینشم ندارن وای خدا کاملا بی منظور بود بعد رفتم تو اتاق فقط میخاستم اون لحظه بمیرم بعد رفتن اونام شوهرم منو کلی دعوا کرد

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم