2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اصلا اینکارو نکن ..اصلا .حتی اگه داداشت بچه هم نداشت بازم میگفتم نکن به شدت پشیمون میشی

چرااا... اون سرهنگ هست ... دستش به دهنش میرسه... قبلش هم بهم گفت یکی بیار ... من سومی هم ناخواسته بود...

الان تست زدم انگار مثبته... چشام البالو گیلاس میبینن تا فردا برم ازمایش دعا کنید منفی باشه بچم ۵ ماه ...

لوله هاتو میبستی سر سومی 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
چکارش کنم ... شوهرم معلمه... داعونم بخدا... 

یا توکل به خداکن بدنیا بیارش یا سقط😔ولی بدتیا بیارش تا اون موقع بچتم بزرگ تر میشه...عزیزم شماکه بچه نمیخواستی باید خیلی سفت و سخت پیشگیری میکردی.الانم کاریه که شده فقط خواهش میکنم فکر دادن بچه رو یه لحظه هم نکن .اصلا

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
چرااا... اون سرهنگ هست ... دستش به دهنش میرسه... قبلش هم بهم گفت یکی بیار ... من سومی هم ناخواسته بو ...

چون دقیقا یکی باهمین شرایط تو اطرافم اتفاق افتاد..نکن اینکارو که به شدت پشیمون میشی.باشه داداشت ولی نکن.اون فامیل ماهم به داداشش داد اونم خوب بود اتفاقا بعدش طرف بچه دارشد اونم دوتا ..اخلاقشون به کل بابچه عوض شد .بچه رو پس ندادن که هیچ هزار تا حرف و جوش وغصه هم دادن اینا رو ..ازنزدیک دیدم که میگم نکن😔

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اگه بارداري که با عشق بزرگش کن، من فکر کردم تازه میخوای اقدام کنی.

نه ... پسرم‌تازه فردا میشه ۵ ماهش اصلا پریود نشدم... به خاطر استرس به شوهرم گفت یه تست بگیر یه ساعت پیش زدم یکی کمرنگ بود یکی پررنگ تا فردا برم ازمایش