2821
2789

یبار کلومیفن خوردم کیست ایجاد شد، حامله هم شدم ولی سقط شد، حالا بهم لتروزول داده دکتر ، اگه امپول نزنم کیست نمیشه توروخدا جواب بدین ؟ لتروزول بدون امپول جواب میده؟

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

من خورده بودم کیست در نیاوردم

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزنی بهتره ریسک داره نزنی ازادنمیشه کیست میشه دوباره بایددرگیرحذف کیست بشی

هرچی گفتم دکتر نداد ، گف امپول نقل ونبات نیس ،بخوری، اونم ظرر داره ، حالا من چیکار کنم

بدون امپول خوردی؟ نتیجه هم گرفتی؟

دو سه ماه کلومیفن و دو سه ماه لتروزول بدون آمپول خوردم نتیجه نگرفتم. کلومیفن و لتروزول و آمپول زدم دومین ماه نتیجه گرفتم شکر خدا

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

من لتروزول بدون آمپول خوردم همون ماه باردار شدم ولی قبل از خوردن قرص سونو کردم خودم کیست داشتم ولی دکتر گفت تو بارداری از بین میره و جای نگرانی نیست

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
من لتروزول بدون آمپول خوردم همون ماه باردار شدم ولی قبل از خوردن قرص سونو کردم خودم کیست داشتم ولی د ...

غزیزم پس اگه بارداربشم اون کیستی که از کلومیفن گرفتم ازبین میره؟ مال تو از بین رف؟

غزیزم پس اگه بارداربشم اون کیستی که از کلومیفن گرفتم ازبین میره؟ مال تو از بین رف؟

آره از بین میره چون من هم دکتر متخصص زنان  و هم دوتا دکتر سونوگرافی بهم گفتن تو بارداری کم کم از بین میره و جای نگرانی نیست هفته ی دیگه میرم سونو ببینم چطور شده 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز