2777
2789

از 110 بگیر

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی هکم کرده تماسام گوگلم عکسام پیامام حتی تماسام بدبخت شدم 

یا خدا

کی باهات دشمنی داش

از کجا فهمیدی؟

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

از کجا فهمیدی هک شدی؟

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
یکی هکم کرده تماسام گوگلم عکسام پیامام حتی تماسام بدبخت شدم 

وای خدا

از کجا متوجه شدی؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
یا خدا کی باهات دشمنی داش از کجا فهمیدی؟

یکی یه برنامهبرام فرستاد گفت نصب کن ببین چیه بعد تو خوده برنامه زد هک شدین الان فیلم میگرفتم زد ارسال شد دلم هوری ریخت

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊
یکی یه برنامهبرام فرستاد گفت نصب کن ببین چیه بعد تو خوده برنامه زد هک شدین الان فیلم میگرفتم زد ارسا ...

😱😱😱😱😱😱😱چ برنامه ای بود،بگو نصب نکنیم ما یوقت

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
اولین کاری ک باید بکنی اینه ک گوشیتو بازنشنانی کارخانه کنی

همه چیم پاک میشه؟چجوری بازنشانی کنم

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊
همه چیم پاک میشه؟چجوری بازنشانی کنم

اره عکسا و مخاطبایی ک میخوای داشته باشی رو بریز یه فلشی مموری جایی....شماره هاتم بنویس...بقیش رو برو تو تنظسمات بگردی پیدا میکنی ...گوشی رو میکنه مثه روز اولی ک خریدی....هک شده باشم هم دیگه درس میشه