2777
2789
عنوان

تزریق عسل به واژن

4359 بازدید | 24 پست

دوستان من شنیدم میگن عسل و پودز دارچین و پودرزنجبیل و تخم مرغ محلی و اینجور چیزارو قاطی کنین و تزریق کنبن ب واژن هرشب به مدت یه هفته برای عفونت رحم و پسر زایی خوبه ،کسی تجربهای داشته تو این زمینه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من در مورد تزریق عسل برای عفونت این چیزا شنیدم ب دکتر زنان گفتم رفلکس بدی داد

من به دکترم نگفتم اما از چند نفر شنیدم ک رقتن پیشع دکتراب سنتی و خودش یه چیزی تو این مایه های درست کرده و داده بهشونو نتیجه خوبی گرفتن

من عفونت ندارم،برای تعیین جنسیت مدنظرم بود ولی شنبدم برای عفونتم خوبه

والا ممكنه خودش باعث عفونت شه چجورى مطمئنى كاملا استريل ميره تو؟ واژن از چشمم حساس تره، همه ى روش هاى موضعى غير علمى ان، تغذيه مؤثر تر باشه احتمالا

من به دکترم نگفتم اما از چند نفر شنیدم ک رقتن پیشع دکتراب سنتی و خودش یه چیزی تو این مایه های درست ک ...

من پزشک‌زنان گفتم

من طب‌سنتی هم‌میرم‌پیش پزشک‌عمومی ک‌مدرک تخصص طب سنتی داره

ک‌شک‌توش نباشه

یادم تورو فراموش..
اره چند نفر رو‌دیدم با اینکار پسز شده،اما میترسم خودم انجام بدم،چون میگم اونا رفته بودن پیشه دکتر سن ...

من خواهرم عسل تزریق کردامانمیدونم براچیش بود...خب توام بروپیش همون طب سنتیا اگه واقعابرات جنسیت مهمه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
جاشوعوض کرده پیداش نمیکنم نینی دار شذع خواهرتون؟

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتین ؟؟تاثیر داره تزریق عسل ب واژن؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤