2777
2789

خواهرم چندروزه سرگیجه ی و حالت تهوع شدید گرفته بردیم امیر اعلم گفتن عفونت گوش میانی و باید بتا سرک بخوره ولی زیاد حالش خوب نیست با وجود خوردن قرص شماها تو اطرافیانتون دیدین همچین چیزی یه خورده توضیح بدید خیلی نگرانیم ممنون ازتون

منم مامانم چند بار اینطوری شدن باید دارو بخوره و استراحت کنه چند روز مامان من هردفعه اینطوری شدن حدود ده یازده روز بیمارستان بستری شدن

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خواهر شما احتمالا مبتلا به منیر هست که در اثر حرکت مایعی که داخل بخش حلزونی گوش هست ایحاد میشه و سرکیجه های شدیدی ایجاد میکنه و درمانش تنها مصرف بتا سرکه....

جاری من یه مدت اینجوری بود الان خوب شده

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
عزیزم خواهر شما احتمالا مبتلا به منیر هست که در اثر حرکت مایعی که داخل بخش حلزونی گوش هست ایحاد میشه ...

خب خدارو شکر که خوب شده طول درمانش چندروزه است اخه این سرگیجه هاش خوب نمیشه که هیچی حالت تهوع هم گرفته

خب خدارو شکر که خوب شده طول درمانش چندروزه است اخه این سرگیجه هاش خوب نمیشه که هیچی حالت تهوع هم گرف ...

فک کنم به محض مصرف قرصا حالشون خوب میشه.

ولی یه مدت یاید تحت نظر باشن.

انشالله خواهرتون هر چه سریع تر خوب بشن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
فک کنم به محض مصرف قرصا حالشون خوب میشه. ولی یه مدت یاید تحت نظر باشن. انشالله خواهرتون هر چه سریع ...

ممنون دست درد نکنه دعا کنید شماهم میخواست بره خواستگاری اینطوری شد روحیشو از دست داده

من اینطوری شدم سه دفعه رفتم دکتر خوب نشدم گوشم داشت کر می شد صداها توش تکرار می شد پیش متخصص گوش رفتم انتی بیوتیک و قطره از داخل بینی داد تا سرگیجه رفع شد ولی گرفتگی گوشم یکمی زمان برد تا خوب شد. 

دوستان سلام من حدود 5 ماه پیش یه روز از خواب بیدار شدم حس کردم که گوش چپم گرفته و چیزی رو نمیشنوم و درد شدیدی مثل تیرکشیدگی داشتم، رفتم دکتر گوش و معاینه کردن و گفتن پرده گوشت کاملا شفافه و مشکلی نداری و قرص ستریزین بهم دادن که استفاده کنم، حدود 10 روز استفاده کردم که دیدم بهتر نشدم، بعد از اون پیش یه متخصص پوست رفتم، دکتر دهباشی توی خیابان قائم مقام که گفته بودن شست و شوی گوششون عالیه بعد ایشون معاینه کردم گفتن که دور پرده گوشت کمی کدر شده، بعد بهم 3 تا آمپول ضد حساسیت و قرص های چرک خشک کن دادن که استفاده کردم ولی بازم بهتر نشدم و تیرکشیدگی و درد گوش ادامه داشت، بعد پیش دکتر سلطانی متخصص گوش توی خیابان پیروزی رفتم که خیلی با تجربه هستن و تقریبا 80 سالشونه، ایشون هم چیزی توی گوشم ندیدن و گفتن پرده گوش سالمه و بهم آمپدول دپومدرول دادن به همراه قرص آنتی هیستامین و گفتن خوب میشی ولی بازم بهتر نشدم، به توصیه یکی از همکارانم که برادرشون دکتر بودن مسئله م رو با ایشون مطرح کردم و گفتن این سه قرص بتاسرک 8 و تگرتول 200 و آنتی فرگت رو طی 1 ماه استفاده کن خوب میشی، حدود 4 روز این قرص ها رو استفاده کردم که احساس کردم این مشکل به گوش راستم هم سرایت کرده البته حالت گرفتگی توی گوش راستم نداشتم و صداها رو واضح نمیشنیدم، البته دوز داروها کم بود و شبی نصفه از تگرتول و نصف روز و نصف شب از بتاسرک و آنتی فرگت رو روزی 1 و شبی 1 استفاده کردم، بعد سریع قرص ها رو قطع کردم و دوباره پیش دکتر گوش رفتم که برام ادیومتری و MRI از مغز و گوش و سینوس هام نوشتن که اونا رو هم انجام دادم و گفتن مشکلی نیست، حتی تست از عصب شنوایی هم دادم ولی گفتن کاملا نرماله، بعد احساس کردم صداها بعد از استفاده از این قرص ها تبدیل شد به یه حالتی که انگار از ته قابلمه داره میاد و واضح نیست و الان هم دوباره پیش دکتر سلطانی رفتم که واسم قرص بتاسرک 8 و لووفلوکساسین 500 نوشتن و الان اواسط دوره درمان آخرین داروم هست ولی بازم حس میکنم صداها واضح نیست حتی وقتی صداها رو بلند میکنم اعصاب خورد کن تر میشه، کسی راه حل یا دکتر خوبی سراغ داره بهم پیشنهاد کنه؟؟؟؟ واقعا دیگه نمیشه تحملش کرد بعد مصرف قرص هایی که همکارم داد حتی سرگیجه هم بهش اضافه شد

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy