2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا

49 بازدید | 5 پست

خانوما کسی هست این واکسن رو زده باشه ؟؟آخه من خیلی سرما میخورم و حالم بد میشه گفتم اگه خوبه و کسایی که زدن راضی هستن برم بزنم 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
من نزدم ولی کاربرا میگن خیلی خوبه.البته اواخر تابستون و اوایل پاییز باید تزریق بشه

آهان مرسی گلم ... عاخه من دوماه پیش سرما خوردم با گلو چرکی باز ۴روز،سرما خوردم دارم میمیرم گفتم قبل بارداری بزنم اگه خوبه ک میگین الان وقتش نیس

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان مرسی گلم ... عاخه من دوماه پیش سرما خوردم با گلو چرکی باز ۴روز،سرما خوردم دارم میمیرم گفتم قبل ...

خواهش میکنم عزیز.اتفاقا منم هم اول پاییز هم آخرش سرماخوردگی شدید داشتم و اتفاقا قصد اقدام هم داریم  ولی واکسن رو فراموش کردم به موقعش بزنم

الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..
خواهش میکنم عزیز.اتفاقا منم هم اول پاییز هم آخرش سرماخوردگی شدید داشتم و اتفاقا قصد اقدام هم داریم & ...

من چون لاغرم دیگه داغون میشم هیچی ازم نمیمونه وقتی مریض میشم .. از ی طرفم حساسیتی هسم وقتی سرما میخورم دوبرابر ادم معمولی حالم بد میشه و عوارضش میمونه