2777
2789
عنوان

لباس نوزاد راهنمایی مامانا

112 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من بچم بعد 13 فروردین به دنیا میاد دختره بچم میخواسم بدونم با توجه به وضعیت هوا و سایز بچه دختر چند دست لباس واسش بگیرم و بیمارستان چ لباسی ببرم.سر پسرم بچه اولم چون سیسمونی گرفتم همرو یا دیگران اوردن یا شوهرم و خواهر شوهرم خریدن کلا اون موقع چیزی یادم نمیاد حالا نظر بدین دیگه لطفا

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایز چند و اینکه سر همی یا مجزا زیر لباسی چی ببرم

سر همی نبر چون باید پوشکشو اونجا هی چک کنی ببینی پی پی کرده یا نه.سایزش بستگی ب وزنش داره.ولی در کل یا ۰میبرن یا ۱.ب نظرم ی دست سایز ۰ ی دست سایز ۱ ببر برا اطمینا.زیر لباسی دیگه نمیخواد.کلاه هم ببر .

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

یه سرهمی و کلاه و دستکش و حوله و پتو برا بیمارستان ببر. از سایزهای صفر و یک و دو هم هرکدوم دو الی سه دست بخر. فقط هم مانتو، بادی و دو تاشلوار از هر دست.استین کوتاه و رکابی و شرت عینکی و ... کاربرد نداره برا نوزاد

سلام ، عزيزم دختر من هم پارسال ٢٤ اسفند به دنيا اومد ، بادي زير دكمه دار آستين كوتاه براش يه ٤ الي ٥ دستي بگير و بعد براي روش هم آستين بلند جلو دكمه دار ، شلوار هم جدا براش بگير خودت نگاه كن سايزش زياد بزرگ نباشه چون شلوارها معمولا بزرگ ترن . همه را هم فقط ٠ تا ٣ ماه بگير .

سلام ، عزيزم دختر من هم پارسال ٢٤ اسفند به دنيا اومد ، بادي زير دكمه دار آستين كوتاه براش يه ٤ الي ٥ ...

ممنون بنظرت لباس مث پیراهنو اینا زوده واسش بگیرم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣