2777
2789

منو پسرم از يك سالو نيم كارگاه مادروكودك ميريم

خلاقيت 

بازي موسيقي

قصه گريي

بازي هاي هوش

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن دوسالو ٨ماهشه رنگارو بهش ياد دادم خيلي خوب ياد گرفت كم رنگ پرنگ و رنگاي فرعي روهم دارم يادش ميدم تا ده يادش دادم بشماره 

يكم دير زبون باز كرده هنوز واضح نميگه جمله هم نميگه منتظرم زبونش باز بشه تا ببينم چطور ميشه

رنگاميزي ميكنيم باهم هروز عكس ي حيون رو براش ميكشم كلي حيونا رو ياد گرفته

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ممنون عزیزم به نظرتون تو خونه چه کارهایی خودم میتونم براش انجام بدم

من تو خونه با پسرم بازي هاي هوش و دست ورزي انجام ميدم

از فروشگاهاي آواي باران براش بازي هوشي ميخرم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
پسرمن دوسالو ٨ماهشه رنگارو بهش ياد دادم خيلي خوب ياد گرفت كم رنگ پرنگ و رنگاي فرعي روهم دارم يادش مي ...

خیلی خوبه اتفاقا منم رنگارو یادش دادم ولی میگن چیزایی مثل الفبا رو نباید یادشون بدیم چون بعدها زده میشن

شعر،اعداد ،تفاوت،تشابه،تضاد ها،کاردستی،برش با قیچی،نقاشی با مداد شمعی،رنگ کردنی ها،خواندن داستان،لگو،پازل،گل بازی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
پسرمن دوسالو ٨ماهشه رنگارو بهش ياد دادم خيلي خوب ياد گرفت كم رنگ پرنگ و رنگاي فرعي روهم دارم يادش مي ...

خودشم نقاشی میکشه؟؟

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
خودشم نقاشی میکشه؟؟

نه ميكشه ولي خوب مشخص نيست بيشترخط خطي

من نقاشي ميكشم براش حيونا رو بيشتر

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️