2777
2789
عنوان

بهترین نذری

168 بازدید | 11 پست

سلام به همه 

میخوام نذر کنم واسه حاجتم 

از نظر شما بهترین نذری چی میتونه باشه😊

تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید

من خودم تو نظرم نزر هام رو میخوام پولشو بدم مراکز خیریه تا بدن بچه های نیازمند ‌من اینجوری بیستر دوست دارم

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه فست فود مثه اسنک ببر مدرسه پایین شهر که وضع مالیشون خوب نیست

میخوام یه چیزی باشه که اثر موندگاری داشته باشه 

تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید

عزیزم خیلی موندهگاره واسه روان بچه ها

اگه بیشتر میخوای هزینه کنی بگو هزینه اردو بهشون میدم

بچه های پرورشگاه هم خیلی خوبه

نمیدونم چقد میخوام هزینه کنم گفتم با برآورده شدن حاجتم اون موقع هر چقد داشتم هزینه میکنم

به نظرم نذر کتاب میتونه عالی باشه! کتاب *سلام بر ابراهیم* رو پیشنهاد میدم (زندگی نامه شهید ابراهیم هادی). این کتاب واقعا زندگیمو عوض کرد. یه حس عجیبی تو کتابه که نمیشه توصیفش کرد. هر بار میخونمش برام تازگی داره. میتونی از انتشاراتش به صورت اینترنتی خریداری کنی و به کتابخونه مدارس (به خصوص مدارس متوسطه پسرونه) اهدا کنی. حتی اگه نمی تونی کتاب تهیه کنی صلوات یا سوره ای از قرآن برای این شهید هدیه کن! نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی اما اگه تهرانی هستی حتما سر مزار این شهید برو . باید خودت این حس عجیبو درک کنی ... خدارو به آبروی این شهید گمنام قسم میدم که هر چه زودتر به مراد دلت برسی...

عشقای قبل از تو سوءتفاهم بود...