2777
2789

من میخوام شهادت خانوم فاطمه زهرا سفره حضرت ابولفضل بندازم مهمونا زیاد بودند شوهرم گفت کمتر کن این ماه حقومون کم بود و ماشین خراب شد و کلی چیزای دیگه نگران بودم که نتونم خوب برگزار کنم ولی توکل کردم به خدا و خود حضرت ابولفضل امروز شوهر خواهر شوهرم گفت حق سهم شوهرت از فلان چیز اینقدر میشده من گرفتم شماره کارت بده تا براتو بریزم .وااای من خیلی خوشحال شدم واقعا خدا روزی رسان مطلقه مرسی خدا جووونم

بله اگه از ته دل ایمان داشته باشی ❤

خدا رو شکر 

قبول باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درست گفتی خدا روزی رسانه 🙏🏻🌹

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

امان از جهل وخرافه

دوست من تاكسي بگير يا سوار ماشينت شو يكم از شهر دور شو تو حاشيه شهر پرادمايي هست كه نياز به غذا دارن به معني و اقعي غذا!!! و لباس و مايحتاجاي اصلي زندگي مثل دارو 

پول سفرتو  هرچي هست بده اونا 

غذا دادن به ادماييكه حداقل سطح رفاهو دارن به خداوندي خدا ثواب نداره كه تازه ميگي پولشو خدا جور كرد

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

ميشه سر سفرت براي من دعا كني؟

عيد امسال هم داره مياد و من دست خالي و بدون بچه بايد برم عيد ديدني

نميدونم خدا چي برام مقدر كرده

دعا كن خدا اتفاقهاي خوب زندگيمو بندازه جلوتر

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

التماس دعای فراوووون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
امان از جهل وخرافه دوست من تاكسي بگير يا سوار ماشينت شو يكم از شهر دور شو تو حاشيه شهر پرادمايي هس ...

خب شما به جای اینکه انقدر دنبال کوبیده و پیتزا باشی برو به اونا کمک کن والا

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خب شما به جای اینکه انقدر دنبال کوبیده و پیتزا باشی برو به اونا کمک کن والا

من ادعاي سفره انداختن براي خشنودي  ائمه ندارم 

من ادعاي سفره انداختن براي ائمه ندارم 

ادعای کمک به فقرا رو که داری 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

نه اما اگر بخوا م كار ثوابي بكنم قطعا به فقرا كمك ميكنم نه كه تعداد زيادي ادمو كه دستشون به دهنشون مييرسه با تشريفات دعوت كنم هزينه كنم اينا يك وعده غذا بخورن بعدم دلم خوش باشه كار خير كردم ازين كار چي به ابالفضل ميرسه از نظر معنوي؟؟؟ اين ادما كه خودشون تو خونه گشنه نموندن 

چقدر زشته که میاین انرژی منفی میدین اعتقاد ندارین نظر ندین کسی مجبورتون نکرده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اگر ايشون ميگفتن دلم ميخواد مهموني بگيرم ميگفتم نوش جونت بگير

اما اينكه ميخواد كار خير معنوي كنه و براي اينكار مهموني بگيره معقوله؟؟

بجاي جبهه گرفتن يكم فكر كن به اساس نذر و احسان دادن 

ميبيني كه اصولش براي رفع گرفتاري بندگان محتاجه 

والله هيچ خير معنوي نداره مهموني دادن براي ادمايي كه خودشون از پس خودشون برميان

وقتي اينهمه بدبخت و گرفتار داريم دوروبرمون

تازه درد اينجاست كه با بدبختي پول مهموني رو جور كنيم پولي كه ميتونه هزينه ويزيت يك دكتر يا عمل يك بدبختي بشه

از كدوم خدا راضيتره؟؟؟ خد ا قدرت تعقلم داده ديگه