2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

133 بازدید | 11 پست

سلام مامانا

فرزندم واکسن ۴ واهکی داره ، وقتی دوماه بود قطره شو که بهش دادن یه ربع بعدش اب دهنش از گوشه لبش اومد بیرون ، اینسری رفتک بنظرتون به مسئولش بگم قطره بدن بخاطر جبران دوماهگیش ، 

خواهشا راهنماییم کنین بلید چکتر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش ایندفعه واکسنشم میزنن،قطره هم که میدن،

ولی فکرنکنم بعده یه ربع قطره با اب دهنش بیرون اومده باشه،من پسرم دوماهگیش فلج اطفالو یه کم بالا اورد به محض خوردنش،پنج دقیقه صبر کردن دوباره دادنش،پونزده روز پیشم که چهارماهگیو دادن راحت خورد ولی واکسنش خیلی دردناکه مراقب بچه باش خیلی زیاد 

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )
نگران نباش ایندفعه واکسنشم میزنن،قطره هم که میدن، ولی فکرنکنم بعده یه ربع قطره با اب دهنش بیرون اوم ...

سلام واکسنشو زدم میشه لطفا راهنماییم کنین چکار کنم 

سلام واکسنشو زدم میشه لطفا راهنماییم کنین چکار کنم  

سلام،بسلامتی،ان شاءالله که اذیت نمیشه

عزیزم هر چهارساعت بهش قطره استامینوفن بده،اگه دیدی قبل چهارساعتم تب کرد ایرادی نداره که بهش تب بر بدی،بده چون یهو تبش میره بالا واگه دست تنها باشی هول میکنی،ممکنه بالا هم بیاره که بخاطره تب هستش،حوله بذار فریزر خنک شه تاشب چند بار بذارجای واکسنش،اگه پی پی کرد به هیچ وجه بدنشو اب نزن ونشور فقط دستمال مرطوب،جای واکسنش نباید اب بخوره،تا امشب بیقراریش زیاده،از فردا  ارومتر میشه،،اگه زیادگریه میکنه  نترس اروم بغلش کن وراه برو، مدام هم تبشو چک کن،که یهو تبش بالا نره،

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )