2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دلم ممنون اره باردارم عزیزم به تازگی ایشالا قسمت خودت با برگشتن دوقلو های نازنینت

ممنون عزیزم خیلی خوشحالم

خیلی از منتظرا این چند وقت مامان شدن واقعا آدم خوشحال میشع😍

مبارکت باشه و به خوشی

ان شالله به سلامتی بغل بگیریش و دومادش کنی

عزیزم از جاهای پر سر و صدا مثل تالار عروسی سا بلند گوی مسجد و ... دوری کن اونا بچه رو مضطرب میکنن و ممکنه زیاد ورجه وورجه کنه

صلوات و صدقه یادت نره

ان شالله پشت بندش یه دختر ناز هم خدا بهت میده

السلام علی الحسین💖
سلام عزیز دلم ممنون اره باردارم عزیزم به تازگی ایشالا قسمت خودت با برگشتن دوقلو های نازنینت

اتفاقا پنجشنبه سونو دارم و قراره ان شالله امپول بزنم

اگه خدا بخواد منم مامان میشم ان شالله

السلام علی الحسین💖
ممنون عزیزم خیلی خوشحالم خیلی از منتظرا این چند وقت مامان شدن واقعا آدم خوشحال میشع😍 مبارکت باشه ...

فداتشم عزیزم دعام کن قلبش بزنه مرسی ک یادم بودی ایشالا همین ماه خبر بارداری خودت بشنوم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اتفاقا پنجشنبه سونو دارم و قراره ان شالله امپول بزنم اگه خدا بخواد منم مامان میشم ان شالله

ایشالا ک یه دو تا فولیکول خوب داشته باشی مامان بشی عزیزم 

فداتشم عزیزم دعام کن قلبش بزنه مرسی ک ادم بودی ایشالا همین ماه خبر بارداری خودت بشنوم 

ممنون ولی هنوزم آدم هستما😁🤣🤣🤣

سوره ملک رو بخون

توی اینترنت بزن دستورات دوران بارداری برای تشکیل قلب و ...

بسپار به خدا

برات آرزوی خوشبختی و خوشی میکنم

السلام علی الحسین💖
ممنون ولی هنوزم آدم هستما😁🤣🤣🤣 سوره ملک رو بخون توی اینترنت بزن دستورات دوران بارداری برای تشکی ...

شرمنده گلم ویرایش کردم منظورم یادم بود فرشته ای چشم عزیزم

تازه برای تخمکم مثبتش کاذب بود😒 چون پی سی او هستم🙃

اخییی دلم کباب شد برات گریه کردم چه دلی داری من که داغونم ازداخل تازه پریودمم عقب افتاده اعصاب داغون.منم پی سی او وتنبلی دارم

اخییی دلم کباب شد برات گریه کردم چه دلی داری من که داغونم ازداخل تازه پریودمم عقب افتاده اعصاب داغون ...

عزیزم ممنون از محبتت

آره بابا من جوری ام که پریود میشم خوشحال میشم😎

پی سی او بیماری خوبیه از نظر دکترا چون راحت به درمان جواب میدن

مامان میشی نگران نباش دوستم🌹

السلام علی الحسین💖
عزیزم ممنون از محبتت آره بابا من جوری ام که پریود میشم خوشحال میشم😎 پی سی او بیماری خوبیه از نظر ...

ایووول داری تو,بوووج گنده برای تو,بیادوستم شو ادم حال میکنه بااین انرژیت اخه برای من سه سال شددیگه.ایشالله همه منتظرامادرشن.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم