2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقد بلدم اینکارو ک نگو

کلی روش محتلف دارم

مثلا هروقت ک کاری بکنه دوس ندارم لبم رو اویزون میکنم قیافه مظلوما رو میگیرم

همچین با غصه نگاش میکنم ک نگو

عین گربه شرک😂😂🤦‍♀️

ی وقتایی قهر میکنم میرم میشینم ی گوشه جلوی شوهرم میگم ای بهار خانوم. مهریون دیدی هیچکس قدرتو ندونست

دیدی بوست نکرد دیدییییی هعییییی مثلا دارم با خودم حرف میزنم

ی وقتاییم شوهرم نشسته بهش اس میدم من توجه میخوام

خلاصه خیلی کارا میکنم

من اینقد بلدم اینکارو ک نگو کلی روش محتلف دارم مثلا هروقت ک کاری بکنه دوس ندارم لبم رو اویزون ...

خلاصه ک خوش ب حالت ی گروهی کانالی چیزی بزن روزی یکی از کاراتو بزار ثواب داره

نفرین آمون بر تو

مثلا واسش میوه پوست میگیرم میبرم جلو دهنش بد خودم میخورم 😂😂😂 ااایییی حال میده یا یهو موزیک میزارم حرکات موزون انجام میدم یا از سرکار میاد میرم جلو در میپرم بغلش یهو میرم میبوسمش و وقتی اون میخواد واکنش نشون بده در میرم 😂🙈 شیطنتنت هم علاوه بر لوس بازی خیلی خوبه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
غرور و عشق باهم نمیشه ک

نميدونم.

ولی احساس میکنم خیلی ارزشم مياد پایین اينطوري.

يه جایی نوشته بود هيچوقت واسه رابطه تون زمان تعیین نکنید که مثلا امشب باشه.خصوصا زنا به مردشون نگن.

لازم نیست بهش بگي امشب بیا.... 

درعوض شب خودتو آماده کن و به خودت برس و نامحسوس درخواستتو بهش بفهمون.نه اینکه علنی بهش بگي من میخام.