2777
2789

بچه که بودم وقتی مامان بابام باهم دعواشون میشد خیییییلی ناراحت میشدم.گریه میکردم.

یبار که دعواشون خیلی شدید شد ۱۹سالم بود از شدت ناراحتی نتونستم خونه بمونم از خونه زدم بیرون رفتم خونه ی عمه ی بابام که کوچه ی بالاتر از بود(یه پیرزن خیلی مهربون بود الان یک ماهی میشه فوت کرده)

رفتم تو خونشون یه گوشه ساکت وایساده بودم تلویزیون میدیدیم و آروم آروم گریه میکردم.از اون جایی که عمه ی بابام خیلی دنیا دیده بود یکم که باهام حرف زد فهمید چی شده بهم گفت دخترم زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند...

با خودم گفتم این دعوایی که من از مامان بابام دیدم فک کنم کارشون به طلاقم بکشه.ولی وقتی برگشتم خونه همه چی گلو بلبل شده بود😐دیگه خبری از بحثو دعوا نبود

الان که ازدواج کردم کاملا درک کردم این موضوعو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا منم فکر میکردم با دعوا همه چیز تمام میشه میترسیدم الان میفهمم چقدر الکی استرس به خودم وارد کردم .خدارحمتش کنه روحش شاد

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
اره واقعا منم فکر میکردم با دعوا همه چیز تمام میشه میترسیدم الان میفهمم چقدر الکی استرس به خودم وارد ...

داداش منم با زنش دعوا داره میگه میخوام طلاقش بدم یعنی الکی میگه؟

ولی مامان بابا های ما اشتباه می کردن جلوی بچه هاشون دعوا می کردن.این چیزا خیلی اثر منفی میزاره رو بچه ها. من یادمه هیچ وقت خونه رو جای خیلی امن و ارومی نمی دونستم چون هر لحظه امکان داشت مامان و بابام سر و صداشون بالا بره.کاش بحث و دعواشونو وقتی تنها بودن و منطقی انجام میدادن

اره بابا اگه همدیگرو دوست دارن طلاق نمیده

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

فقط اگه بقیه به دعوا دامن نزنن مشکل حل میشه

داداشت اشتباه کرده اومده به شما گفته.چون ممکنه شما از روی دلسوزی حرفی بزنید که بیشتر باعث فاصلشون بشه

کاری به کارشون نداشته باشید قطعا آشتی میکنن

فقط اگه بقیه به دعوا دامن نزنن مشکل حل میشه داداشت اشتباه کرده اومده به شما گفته.چون ممکنه شما از ر ...

ما ک از خدامونه طلاق نگیرن 

بعدم دعواشون تو خونه ی ما بود دیگه همه فهمیدن هیچکس دخالت نمیکنه خودشون دیوونه شدن

ولی مامان بابا های ما اشتباه می کردن جلوی بچه هاشون دعوا می کردن.این چیزا خیلی اثر منفی میزاره رو بچ ...

آره واقعا منم حال تورو داشتم

وقتی حس میکردم الان دعوا شروع میشه همش آیت الکرسی میخوندم و اسم امامارو میوردم

خودم هنوز بچه ندارم اما اگه یروز بچه دار بشم جلوی اون تمام تلاشمو میکنم با باباش دعوام نشه