2777
2789

سلام

بچه ها من اصلا بلد نیستم. به دکترمم الان دسترسی ندارم. میشه بگین سونو آنومالی توی اهواز در حال حاضر کجا خوب و دقیقه؟ من کجا برم بهتره؟؟

ان تی رفتم نرگس و راضی بودم ولی ظاهرا آنومالی نداره.شما اطلاع دارید؟!

عزیزم یکی از دقیق ترین سونوگرافی ها واسه انومالی ناهیدکرامته.من انومالی رو اونحا انجام دادم.البته ی کم گرونتر ازبقیه جاها میگیره ولی بنظرم ارزشش رو داره

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
عزیزم یکی از دقیق ترین سونوگرافی ها واسه انومالی ناهیدکرامته.من انومالی رو اونحا انجام دادم.البته ی ...

شما چند ماه پیش انجام دادی؟

شنبه نوبت میده بنظرت برای همون شنبه یا یکشنبه؟یا خیلی شلوغه؟

و اینکه تعیین جنسیتشم مطمئنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن باید الان بری نویت بگیری تا واسه هفته بعدی بهت بده من الان هفته 29 هستم 20 هفتگی انومالی انجام دادم پیششون 230 تومن شد.ولی منشیش هم اشنامونه میگه تا حالا پیش نیومده اشتباه باشه تعیین جنسیت هاش

ن باید الان بری نویت بگیری تا واسه هفته بعدی بهت بده من الان هفته 29 هستم 20 هفتگی انومالی انجام داد ...

اخه توی نت نوشته فقط شنبه ها صبح نوبت میده. یعنی فردا زنگ بزنم؟صبح یا عصر؟

من دکتر گفت تا اخر ۱۸ هفته برو. تا سه شنبه دیگه وقت دارم.بنظرت میده؟

اخه توی نت نوشته فقط شنبه ها صبح نوبت میده. یعنی فردا زنگ بزنم؟صبح یا عصر؟ من دکتر گفت تا اخر ۱۸ هف ...

نمیدونم تلفنی نوبت میده یا نه.عصرا هستن سه به بعد

اگه حضوری بری برای فرداش یا پس فرداش هم نوبت میده اینکه میگه شنبه صبح زنگ بزن که برای طول هفته بده ...

مرسی دوستم

شما هم نظرت همون خانم کرامت؟

کسی دیگه ای رو هم میشناسید ک خوب باشه؟

دکترمرتضی جورابیان میگن خوبه‌ . کسی اطلاعی دازه؟ یا رضا زاده یا طهماسبی

اینام خوبن ولی نوبت دهی هاشون خیلی طول میکشه البته طهماسبی و رضازاده اونجورن ..جورابیان هم والا من توی اینترنت دیدم نوشتن خوبه زنگم زدم تلفنی نوبت گرفتم بهمم داد از منشیش هم پرسیدم که CD عکسای سونو رو بهم میدی ؟ گفت نه اگه میخوای فلش بیار برات میریزم و فرداش بیا ببر...که من بعدش باز پشیمون شدم رفتم همون ناهید کرامت

اینام خوبن ولی نوبت دهی هاشون خیلی طول میکشه البته طهماسبی و رضازاده اونجورن ..جورابیان هم والا من ت ...

عزیزم هسنی بهم ادرس دکتر کرامت رو بگی الان

پیداش نکردم :(

اگه حضوری بری برای فرداش یا پس فرداش هم نوبت میده اینکه میگه شنبه صبح زنگ بزن که برای طول هفته بده ...

عزیزم هستی بهم ادرس دکتر کرامت رو بگی الان
پیداش نکردم :(

اینام خوبن ولی نوبت دهی هاشون خیلی طول میکشه البته طهماسبی و رضازاده اونجورن ..جورابیان هم والا من ت ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی باهات کار خصوصی دارم؟