2777
2789

من تنبلی دارم به غیر ازمصرف قرص دوفاستون ومدروکسی درمان دیگه ای هست میشه تجربه هاتونوبگید

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با قرص متفورمین عرق رازیانه و کم کردن وزنم و پیازدرمانی و سیاهدانه ورزش الان نی نی م 7 ماهشه  ...

عزیزم خداحفظش کنه برات چندکیلو اضاف وزن داشتی ?

در کنارش رژیم غذایی، ورزش و تمرینات کگل هم خوبه، فولیکولت چنده

نمیدونم چیزی نگفتن بهم دوباررفتم دکترباراول سیپترون کامپاند دادن دفعه دوم دوفاستون ولی رفتم قرص دوفاستون بگیرم گفتن دیگه نیست قرصش قرصا هم بم نمیسازه حالم بدترمیشه رفتم گیاه درمانی بهم رازیانه ویتاگنوس وسیاه دونه داد خوردم بعد 22روز پری شدم داروهام تموم شد ولی باز وقتی نمیخورم پری نمیشم الان دوماهه پری نشدم واقعا اعصابم بهم ریخته بی بی هم منفی بود

عزیزم انشالله خدا به تو هم یه نی نی ناز بده 

قربونت گلم

منم قدم 160وزنم 70کیلو 10اضاف دارم پس باید کم کنم دکترم بهم گفت مشکل اینه وقتی پری نمیشم چاق ترمیشم وافسرده تر حال ورزش نمیمونه حلقه میزنم4روزیه طناب گرفتم طنابم بزنم هوام خیلی سرده توهمین ماه دوبارسرماخوردم وسینوزیت دارم نمتونم باشگاه برم

عزیزم خودت تو خونه ورزش بکن بزن نت ورزش هوازی بکن تو خونه راه برو روزی 10 دقیقه چیزای چرب نخور و.... خودت لاغر میشی توکلت به خدا باشه استرس نداشته باش اوضاع رو بدتر میکنه