2777
2789
پسرم 15 ماهست. چند روز پیش سرما خورد و بردیمش دکتر بهش آزیترو داد و پریروز دیدم از گوشش مایع بیرون ریخته. دوباره بردمش دکتر گفت پرده گوشش پاره شده. خوب میشه آیا؟ کسی تجربه ای داره؟ فقط آموکسی کلاو بهش دادن. کافیه؟
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا تجربه ندارم اما طبق مطالعاتم براثر عفونت مجرای پرده گوش کمی بازتر میشه (به اصطلاح پاره میشه) برای خروج چرک و ... با مصرف به موقع دارو بهبود پیدا میکنه. کلا فکر نکنم جای نگرانی باشه.
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
به نظرت پیش متخصص حلق و گوش و بینی ببرمش؟ ایا بچه به این سن رو ویزیت میکنن؟
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
نگران که خیلی خیلی هستم. از خواب و خوراک افتادم همش ذهنم درگیره. دکترش گفت تا یکشنبه فقط باید دارو بخوره و از خونه بیرون نرین . یکشنبه باید بازم ببرمش. فقط میترسم ترمیم نشه . اونوقت چه خاکی بر سرم کنم؟
نه عزیزم. بدن انسان خودش برای هر مشکلی را حلی داره. ان شالله که درست میشه. صبر کن ببین دکترش چی میگه
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"