سلام بچه ها ببخشید من هیچ خارش و سوزش و علایم عفونت نداشتم فقط یخورده ترشحاتم زیاد بود ولی خیلی عذر میخوام دسشویی که رفتم یه چیز سفید بزرگ تیکه مانندی ازم خارج شد خیلی نگران شدم یعنی خیلی وقته عفونت داشتم و نمیدونستم؟
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من یک بار درگیر عفونت شدم و یک سال کلی دارو مصرف کردم اما ترشحات سفیدم از بین نمیرفت. اما به یک توصیه طب سنتی، سه شب حبه سیر درسته گذاشتم داخل واژن و بعد از یک سال عفونتم برطرف شد.
یکی از شاگردام 12 بار سنو گرافی رفته بود ولی عفونت دیده نشده بود.تا اینکه ورزش می کرده دل درد میگیره که پزشک ها گفتند در ورزش خودش را انداخته بیرون ،که در اینده احتمال سرطانی شدن لوله های رحم بوده. همه باید روزی 45 دقیقه پیاده روی داشته باشند
جدا؟چجوری استفاده کردی سیر رو پوستش رو گرفتی گذاشتی داخل واژن؟یه وقت نره تو رحم؟
آره. پوست نازک سیر رو میگیری و باید مراقب باشی که زخمی نشه. میتونی یک نخ تمیز استریل به دورش ببندی که وقتی میکشی بیرون بیاد. من بدون نخ گذاشتم و صبح با انگشت درآوردم.