2777
2789
عنوان

زایمان در اب در اصفهان

760 بازدید | 11 پست

سلام به دوستای خوب اصفهانی کسی میدونه کدومم بیمارستان زایمان در اب انجام میده لطفا راهنمایی کنه ممنون میشه اصفهان نجف اباد هر جا که هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیمارستان نجف آباد فاطمه زهرا زایمان کردم خییییلی پرسنلش خوش اخلاق بودن

تبسم جان میشه در مورد زایمانتون تو بیمارستان الزهرا نجف اباد توضیح بدید؟ اگر تازگی از اطرافیان کسی اونجا زایمان داشته هم میشه بگید خوب بوده یا نه

تبسم جان میشه در مورد زایمانتون تو بیمارستان الزهرا نجف اباد توضیح بدید؟ اگر تازگی از اطرافیان کسی ا ...

عزیزم من ک راضی بودم اخلاقشون خیلی خوب بود همین کلی روحیه بود..سنمم کم بود هواما داشتن.ی دونفرم رفته بودن راضی بودن.

خدایا خودت کمک کن

عزیزم من ک راضی بودم اخلاقشون خیلی خوب بود همین کلی روحیه بود..سنمم کم بود هواما داشتن.ی دونفرم رفته ...

محیط بیمارستان چطور بود. اتاق دردا خیلی شلوغ نبود؟ امکاناتی که داشت خوب بود ؟ شما زایمان دوم بودی یا اول؟

محیط بیمارستان چطور بود. اتاق دردا خیلی شلوغ نبود؟ امکاناتی که داشت خوب بود ؟ شما زایمان دوم بودی یا ...

والا من دهانه رحمم باز نمیشد اونجابودم چن نفر اومدن ورفتن

من زایمان اولم بود

خدایا خودت کمک کن

والا من دهانه رحمم باز نمیشد اونجابودم چن نفر اومدن ورفتن من زایمان اولم بود

خداروشکر که به سلامتی فارغ شدید. من خیلی میترسم که بیمارستانش خوب نباشه و اذیت شم چون زایمان اولم رو اینجا نبودم و حالا که هی دو دل هستم. ماما زابمان رو انجام داد و بخیه زد؟ 

خداروشکر که به سلامتی فارغ شدید. من خیلی میترسم که بیمارستانش خوب نباشه و اذیت شم چون زایمان اولم رو ...

ممنون ان شاالله شماهم بسلامتی زایمان کنید.

بله ولی دکتربالاسرم بود.زایمان بستگی ب خودتونم داره لگن خوب باشه...میتونید بی حسی بزنید.

خدایا خودت کمک کن

من بیمارستان زهرای مرضیه زایمان کردم دکترمم خانم دکتر مریم محمدبیگی بود 

از همه چی راضی بودم از برخورد پرسنلم گرفته تا دکترم که واقعا ماهه 

اصلا نیازی به تعریف نیست کل اصفهان میشناسنشون