2777
2789
عنوان

کیا به فال و... اعتقاد دارن؟

204 بازدید | 24 پست

فضای مجازی مثه اینستا و.. بیشتر شده تبلیغ فال و طلسم و..

شما به این چیزا اعتقاد دارین ؟  تا حالا رفتین پیش چنین اشخاصی یا تجربه ای داشتین ؟ 

اگه نرفتی وفال نگرفتی هیچ وقت نگیرحرفاشون ذهنتو درگیرمیکنه فقط وخدای نکرده اگه حرف بدیم زد انقد بهش فکرمیکنی و روش تمرکز میکنی که اخرم جذب میکنی .من گرفتم الان بسیارپشیمونم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار تلگرامی فال گرفتم البته ادم‌مطمینی بود چندتا از دوستام گرفته بودن منم‌وسوسه شدم بگیرم ولی ...

فال ورق پاسور یا تارروت

من یه بار تلگرامی فال گرفتم البته ادم‌مطمینی بود چندتا از دوستام گرفته بودن منم‌وسوسه شدم بگیرم ولی ...

کدومشو شماگرفتی؟

من ورق کاسنوا

همشون درست دراومد؟چندوقت طول کشید حرفاش به واقعیت پیوست؟من تارروت  گرفتم چندباریکی دوتاش درست دراومده فقط 

همشون درست دراومد؟چندوقت طول کشید حرفاش به واقعیت پیوست؟من تارروت  گرفتم چندباریکی دوتاش درست د ...

تازه گرفتم. ی چیزایی بهم گفت راحع به اینده و حال. حالش راجع به حس و حال و فکر شریک احساسیم بود که درست بود 

میشه بپرسم چرا؟ درست در نیامد ؟

حرفایی زد خیلی ترسیدم

بمن گفت یکنفر طلسمت کرده که چهارماه یا هفت ماه بچه سقط میکنی

الان حاملم بخدا روز و شب ندارم همش نگرانم

نذر کردم اگه بخیر بگذره دیگه سمت این چیزا نمیرم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
حرفایی زد خیلی ترسیدم بمن گفت یکنفر طلسمت کرده که چهارماه یا هفت ماه بچه سقط میکنی الان حاملم بخدا ...

چراذهنتو درگیر کردی انقدفکرمیکنی و انرژی منفی میفرستی که خدای نکرده اتفاقی که  گفته  میفته ها ان شاءالله که چیزی نمیشه 

چراذهنتو درگیر کردی انقدفکرمیکنی و انرژی منفی میفرستی که خدای نکرده اتفاقی که  گفته  میفته ...

انشالله عزیزم

توکل کردم بخدا😔

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام