2777
2789
عنوان

کیا به فال و... اعتقاد دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست

دروغگو  و شارلاتان بود. از همین تلگرامیا.اشتباه کردم فال گرفتم. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به خدا و بهش فک نکن 

عزیزم مراجعه به  این  افراد گناه  کبیرست 😑 

پیش چشم  خودم  به  آشنامون  گفتن  پسرت  میره  راه  دور مسافرت  یک ماه بعدش پسر ۱۲سالش سرهیچ و پوچ  فوت شد توهمین نی نی سایت  هم  یک خانم انرژی منفی رو جذب کردن  فالبین  رو از همین  سایت  بهش  معرفی  کرده بودن کاربرا ، اونم  بهش  گفته  بود یکی  از نزدیکات به زودی  میمیره  و متاسفانه  مادرش  فوت  شد عکس پیامشو دارم نتم ضعیفه ارسال نمیشه 

اثرات  خیلی  بدی  داره  

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

حرفایی زد خیلی ترسیدم بمن گفت یکنفر طلسمت کرده که چهارماه یا هفت ماه بچه سقط میکنی الان حاملم بخدا ...

مطمئن باش دروغ گفته. جز خدا هیچ کی از آینده خبر نداره. فقط هر روز دعا کن و آرامش داشته باش. دعا محکم ترین قضا و قدرها رو اصلاح می کنه. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
چراذهنتو درگیر کردی انقدفکرمیکنی و انرژی منفی میفرستی که خدای نکرده اتفاقی که  گفته  میفته ...

ببخشید چه طوری نوشته های شما پررنگ تر از مال ماست؟ 

عزیزم من چیزی که میخواستم بنویسمونوشتم دیدم ارسال نمیشه کپی کردمش دوباره تاپیکو لود کردم کپی پیست کردم اینجوری پررنگ شد 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
 عزیزم من چیزی که میخواستم بنویسمونوشتم دیدم ارسال نمیشه کپی کردمش دوباره تاپیکو لود کردم کپ ...

الهم صل علی محمد و آل محمد. برای قبول شدنت 

واینکه تو جایی که تایپ میکنی اون علامت قطره رو هم بزنی رنگ متنات رو تغییر میده مشکی پررنگ هست ببین 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
حرفایی زد خیلی ترسیدم بمن گفت یکنفر طلسمت کرده که چهارماه یا هفت ماه بچه سقط میکنی الان حاملم بخدا ...

به خدا پناه ببر .تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته .مرگ و زندگی دست خداست .حتی تو قرآن نوشته ک اگر حدا نخواد طلسم هیچ جادوگرو طلسم کننده ای عمل نمیکنه . و به خودشون بر میگرده .و هیچ کسی از عالم غیب جز خدا آگاه نیست