2777
2789
عنوان

چکار کنم بچه ها

160 بازدید | 17 پست

همونی ام که اونروز تاپیک زدم شوهر خواهرم معتاده 

هشت سال پای یه شوهر معتاد نشسته وضعشون زیر خط فقره یه بچه نه ساله داره ولی دست از شوهرش نمیکشه تاالان شیش باره کمپ رفته والوده شده بار ها شوهرم دنبال کاراشون رفته و کمکشون کردیم اخه منو خواهرم تو شهر غریبیم پارسال که کمپ بود سی روز پیش خواهرم بودیم کمکش کردیم شوهرم کلی غرمیزد خسته شدم بریم خونمون دیگه کلافه ام وفلان همش باهام دعوامیکرد امروز دوباره هواهرشوهرم وگرفتن بردنش کمپ خواهرم زنگ زده چکارکنم درمونده ام و اینا انتظار داره پیشش برم بمونم ازاینورم شوهرم میگه من نمیام دیگه بیفایدست هرسری بریم و باز برگرده سرخونه اول اعتراض میکنه منم از طرفی خواهرم باز دلم نمیاد تنهاش بزارم بالاخره شبه ومیترسه تنهایی چکارکنم ازاینورم شوهرم دعوامیکنه

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من حق با شوهرته

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
به نظر من حق با شوهرته

از طرفی هم نمیدونم خواهرم وچکار کنم از اینورم شوهرم میگه مازندگی خودمون وداریم سخته خونه یکی دیگه باشیم

از طرفی هم نمیدونم خواهرم وچکار کنم از اینورم شوهرم میگه مازندگی خودمون وداریم سخته خونه یکی دیگه با ...

کاملا حق داره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

حالا چکار کنم از طرفی هم شوهرم باهام بد میشه از طرف دیگه همه خانوادم انتظار دارن من هواشو نو داشته باشم چون توی یه شهریم

عزیزم واقعا خواهرت باید قدرتو بدونه شما چقد دلسوز و فداکاری ولی دیگه داری زیاده روی میکنی همسرت حق داره اعتراض کنه نمیشه که 1ماه بمونین خونه ی خواهرت خسته میشه همسرت بعدشم وقتی خواهرت بچه ی 9ساله داره دیگه تنها نیست باید عادت کنه روپای خودش وایسه روزا به خواهرت سربزن دلداریش بده ولی شبا بیا خونه ی خودت

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
حالا چکار کنم از طرفی هم شوهرم باهام بد میشه از طرف دیگه همه خانوادم انتظار دارن من هواشو نو داشته ب ...

آخه هواداری به چه قیمت؟ شوهر و خونه زندگیتو ول کنی بری اونجا زندگی کنی؟

فرض کن ایشون بخواد از همسرش جدا بشه کلا. شما میخوای چیکار کنی؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عزیزم واقعا خواهرت باید قدرتو بدونه شما چقد دلسوز و فداکاری ولی دیگه داری زیاده روی میکنی همسرت حق د ...

خواهرم میگه تواین مدت که از کمپ بیاد پیشم بمون