2777
2789
عنوان

مراقبت بعد از iui

1501 بازدید | 30 پست

سلام دوستان دیروز iuiکردم امروز زیر دلم درد داشتم همراه با لکه بینی،مجبور شدم شیاف دیکلوفناک بزنم،برای نتیجه گیری بهتر باید چه کارایی انجام بدم یا ندم لطفا کمک کنین ممنون

تو این ی هفته درد زیاد داشتم زیر دلم تیر میکشید...لک بینی هم فقط روز اول داشتم با دیروز چون پیاده روی کردم..

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چن روز از من جلوتر ی،شمام دردهای منو داشتین

اره درد داشتم الان بهترم لک ک دیدم فک کردم پری شدم ولی خداروشکر وایستاد همون بود

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
اره درد داشتم الان بهترم لک ک دیدم فک کردم پری شدم ولی خداروشکر وایستاد همون بود

مال منم خیلی کم شده نسبت به دیروز چون دکترم مجبور شد یکم دهانه رحمم رو باز کنه واسه همون یکم خونریزی داشتم

مال منم خیلی کم شده نسبت به دیروز چون دکترم مجبور شد یکم دهانه رحمم رو باز کنه واسه همون یکم خونریزی ...

شماهم مثل من بودی پس.چون منم درد داشتم موقع ای یو ای و قشنگ خون اومد ولی خداروشکر همون روز تموم شد

یعنی باید کل دو هفته رو تو خونه استراحت کنم😐😕

اره مثله من نکنی بری پیاده روی کنی..کارهای خونه درحد معمول انجام بده

میگن نشاسته با اب یا فرنی نشاسته بخوری خیلی خوبه برا لانه گزینی..منم میخورم

عاره منم شنیدم میگن خوبه ولی نخوردم،میخام امتحان کنم😊البته دکترم شبی دوتا قرص دوفاستون تجویز کرده به مدت ۱۲شب،به شما دارو نداده؟ 

هستی جون شما چن وقته اقدامی و چرا iui کردین و بار چندمتونه

سه سال ونیمه عزیزم..خودم کمی تنبلی دارم شوهرمم تحرکش کمه پایینه...بار اول شما چی

عاره منم شنیدم میگن خوبه ولی نخوردم،میخام امتحان کنم😊البته دکترم شبی دوتا قرص دوفاستون تجویز کرده ب ...

ن ب من هیچی نداده..فقط چون دیروز لک داشتم زنگ زدم گفتم امکان داره لک لانه گزینی باشه شیاف پروژسترون بزن

سه سال ونیمه عزیزم..خودم کمی تنبلی دارم شوهرمم تحرکش کمه پایینه...بار اول شما چی

چقدر شبیه به همیم،من درست ۴ساله اقدامم خودم مشکلی نداشتم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خوب شد ولی یکم کم تحرکی داشت با دارو بهتر شد،منم بار اولمه،دکترم گفت ۳تا فولیکول خیلی خوب داشتم این ماه بازم توکل به خدا