2777
2789
عنوان

مراقبت بعد از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 30 پست
چقدر شبیه به همیم،من درست ۴ساله اقدامم خودم مشکلی نداشتم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خوب شد ولی یکم ...

انشاءالله حامله بشی گلم...تحرک شوهرتون چنده

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکت کلاس aبیست و هشت درصد و کلاسa,bباهم ۴۰درصد

دکتر ب شوهرت دارو نداده...راستی کجا انجام دادی ای یو ای

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
باز شما خودتون مشکلی ندارین خداروشکر من با دارو یدونه فولی ۱۷داشتم😔😔

من دو دوره با دارو یدونه داشتم فقط البته سایزش خوب بود ولی باردار نشدم،این ماه از اولش هر روز صبحونه عسل و کره خوردم،البته همین جوریا،دوباره دارو خوردم این ماه ۳تا فولی داشتم البته نمیدونم تاثیر خوردن عسل بوده یانه،یعنی کسی پیشنهاد نکرده بود بهم خودم یهو تصمیم گرفتم با همسرم عسل بخوریم صبحونه ببینیم چی میشه

دکتر ب شوهرت دارو نداده...راستی کجا انجام دادی ای یو ای

چرا ویتامین سی و ایی و ال کارنتین و قرص کلومیفن شبی نصفه دونه ،شستشوی اسپرم رو تو آزمایشگاه فروردین انجام دادم بعد نمونه رو بردم مطب خود دکتر واسم iuiکرد،دکتر شعله هندی

اره عسل خوبه منو همسرم صبحا ناشتا عسل و سیاه دونه میخوریم...ازمایش دادی بیا خبرشو بده

چرا ویتامین سی و ایی و ال کارنتین و قرص کلومیفن شبی نصفه دونه ،شستشوی اسپرم رو تو آزمایشگاه فروردین ...

من مشهد هستم عزیزم

اره عسل خوبه منو همسرم صبحا ناشتا عسل و سیاه دونه میخوریم...ازمایش دادی بیا خبرشو بده

حتما عزیزم،انشاالله خودت با خبرهای خوب بیای،خدا بزرگه تا نخواب برگی از درخت نمیفته،راستی باید چقدر نشاسته بخورم و چجوری 

حتما عزیزم،انشاالله خودت با خبرهای خوب بیای،خدا بزرگه تا نخواب برگی از درخت نمیفته،راستی باید چقدر ن ...

قربونت عزیزم ان شالله هم منتظرا جواب بگیرن...من روز اول فرنی درست کردم خوشم نیومد از مزه نشاسته...روزای بعد نصف بیشتر قاشق نشاسته با ی لیوان اب حل میکنم سر میکشم

دیگه کاری نمونده نکرده باشیم😂😂

والاااا من از امپول میترسیدم تو این سه سال سوراخ شدم😂

بدت بیاد سرت میاد😂والا موندم تو حکمت خدا ولی من روم کم نمیشه تا آخرش تلاشم رو میکنم خخخ

😅😅😅بخدا هم من هم شوهرم میترسیدیم سرمون اومد...ان شالله ک کار ب اخر نرسه وزودی حامله بشی😍من از ای وی اف و..میترسم