2777
2789
قبل از بارداری یکی..ولی سه هفته س ک‌روزی یکی نصف‌میخورم پنجشنبه جمعه هم روزی دوتا

چرا پنجشنبه و جمعه روزی دوتا میخوری؟دکتر گفته؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پنجشنبه و جمعه روزی دوتا میخوری؟دکتر گفته؟

اره دکترم گفته.من سه ماه یکبار چک میکردم قرصمو کم زیاد میکرد.نرمال هم بود ک باردار شدم تو بارداری اینجور شد..

اره دکترم گفته.من سه ماه یکبار چک میکردم قرصمو کم زیاد میکرد.نرمال هم بود ک باردار شدم تو بارداری ای ...

حتما دوباره آز بده.خطرناکه بالا باشه.

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

منم تو بارداری گرفتم، 24 بود روزی یه دونه ونصفی میخوردم بعد روزی یه دونه شد جز روزای جمعه نمیخوردم شده1.3 نرمال. ولی دکتر گفت ادامه بده تازایمان، بعدش یه آزمایش بده و اگه همین عدد بود دارو رو قطع کن، اگه عددت زیاد شده روش دکترت اشتباه بوده

هر کجا هستم باشم ، آسمان  مال من است   
منم تو بارداری گرفتم، 24 بود روزی یه دونه ونصفی میخوردم بعد روزی یه دونه شد جز روزای جمعه نمیخوردم ش ...

هفته چندم عددش24بود؟؟من خیلی میترسم میگم 16خیلی بالاس

هفته چندم عددش24بود؟؟من خیلی میترسم میگم 16خیلی بالاس

هفته 5 بارداری بودم، ندونستم باردارم 4 کیلو تو 3 هفته اضافه وزن داشتم، رفتم دکتر آزمایش دادم 24.7 بود

هر کجا هستم باشم ، آسمان  مال من است