faeze78 مدیر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 عنوان جوش+جوش چونه😱😵😷😛 | مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 33 پست چ کارایی کردین ک تاثیر داشته جوشاتون تموم شده🙌صابون و کرم تاثیرشون کوتاست😭روش تاثیر گذار😎کیا جوش چونه دارن چکار میکنن واسه خوب شدنشون خیلی دردناکم هست😖 تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞 1397/10/24 | 21:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایزاابلا عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1250 19 سال یک عدد عاشق هستم از نوع کوچولوش عاشقه پوریامم خیلی دعا کن برامونننن به هم برسیم بوووووس ... ای جانم😁باشه عزیزم حتما دعا میکنم به عشقت برسی😍 خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
farzaneh_a عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 5392 من یه اسکراب داشتم دانه ریز بود برند ادن ببین اگه پیدا کردی اونو بخر نررری ایرانی بخری همه رو امتح ... میس ادن رو میگین؟ادن پیدا نکردم تو اینترنتمن شنیده بودم سیگل اسکرابش خوبه حالاکه اینجوری گفتی عمرا نمیخرم تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 میس ادن رو میگین؟ ادن پیدا نکردم تو اینترنت من شنیده بودم سیگل اسکرابش خوبه حالاکه اینجوری گفتی عم ... مزززخرفن اسکرابا ایرانیدانه درشت رو به اسم ریز انداخت بهمبعد انقدر ماشالا درشته که از تیوپ خودشونم بیرون نمیان خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 بچه ها من پوستم خشکه تقریبا .جوشای ریز میزنم تو صورتم ینی پیشونیم پر شده چیکا کنم راه حل بدین دوست ج ... گفتیم کهههه خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official