الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 عنوان امینوسنتز با هزینه کم 109 بازدید | 7 پست سلام دوستان عزیز برای یه خانمی میخام تست امینوسنتز بارداری جایی رو میشناسید ک با هزینه کم انجام بدن مشکل مالی دارن شنیدم بیمارستان میلاد انجام میده درسته ؟ برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟 1397/10/24 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golshaan عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1842 من نرفتم سونو انومالی رفتم گفت بچه هیچ مشکلی نداره خدا نگذره از این ازمایشگاها ک سکتع میدن ادمو البته برا من ازمایش سل فری بود با هزینه ۲تومن
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 من نرفتم سونو انومالی رفتم گفت بچه هیچ مشکلی نداره خدا نگذره از این ازمایشگاها ک سکتع میدن ادمو البت ... بهش گفتن باید امینوسنتز بدی برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 غربالگری دوم هم انجام داده؟ اره عزیزم چون امنیوسنتز بالای ۱۴ هفته تا ۲۰ هفته میدن دگ برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
golshaan عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1842 اره عزیزم چون امنیوسنتز بالای ۱۴ هفته تا ۲۰ هفته میدن دگ عزیز بیمارستان میلادم حالا حالاها وقت نمیده ک بایذ بزنگین بپرسین ببیتین اورژانسی قبول میکنن ایشالا ک بچه سالمه
الی_ناز___ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 826 عزیز بیمارستان میلادم حالا حالاها وقت نمیده ک بایذ بزنگین بپرسین ببیتین اورژانسی قبول میکنن ایشالا ک ... اهان پس باید زنگ بزنن وقت بگیرن درسته ان شااللهپس شما میدونید ک انجام میدن ؟؟ برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی 💟
golshaan عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1842 اهان پس باید زنگ بزنن وقت بگیرن درسته ان شاالله پس شما میدونید ک انجام میدن ؟؟ ن عزیز من نمیدونم باید بزنگی بپرسی الانم میتونی بزنگی من خودم از بیمارستانا زنگیدم پرسیدم هر بیمارستانی انجام نمیده اصولا ارمایشگاها انجاممیدن