2777
2789
عنوان

وابسته کردن شوهر

572 بازدید | 22 پست

بچه ها چظوری عشق یا شوهرمونو وابسته کنیم به خودمون.متاسفانع من خودم شدیدا وابسته میشم و نمیتونم بی محلی ها و حتی عادی بودنشو تحمل کنم حتما همیشه باید باهام مهربون و عشقولانه رفتارکنه

خداجونم ناامیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وابسته بودم اووووووه چقد اذیتم کرد سر این وابستگیم که فهمیده بود 

از یجایی به خودم اومدم دندون گزاشتم رو جیگرم تا جیگرمو تیکه تیکه نکنه شوهرم و ادا اصولاش خیلی سختم شد خیلی  ولی تحمل کردم محلش ندادم قهر کردیم تحمل کردم و نرفتم آشتی کنم قبلا چون میدونست من طاقت نمیارم با خیال راحت به کاراش میرسید عین خیالش نبود قهریم .ولی تا دید که من بی خیال تر از خودش شدم افتاد دنبالم الان طوری شده که طاقت قهر نداره اصلا نمیزاره به یه روز برسه میاد آشتی میکنه نباشم اصلا نمیتونه تحمل کنه برامن بی محلی کردن موقع قهر و دعوا 

و مهربونی کردن تو  آشتی بودن واقعا جواب داد خیلی وابستم شد 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
بیکاریا میخوای چیکار وابسته کنی ...من میگم خدایا چن روز برم راحت شم نبینمش😁

اخه ما هنوز ازدواج نکردیم نامزدیم اونم پردردسر خانواده ها راضی نیستن دوس دارن بهم بخوره این داستان

خداجونم ناامیدم نکن
من خیلی وابسته بودم اووووووه چقد اذیتم کرد سر این وابستگیم که فهمیده بود  از یجایی به خودم اوم ...

واقعا؟؟؟؟ چه خوب .منم میدونی خاهر ندارم تنهام برای همون اون شده همه دنیام

خداجونم ناامیدم نکن
واقعا؟؟؟؟ چه خوب .منم میدونی خاهر ندارم تنهام برای همون اون شده همه دنیام

اره واقعا 

عزیزم دندون رو جیگرت بزار نچسب بهش 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم