2777
2789
عنوان

چیکار کنم نی نی دومم پسر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3854 بازدید | 76 پست
چه حالب خیلی کم پیش میاد ببینم تو نی نی سایت که وقتی بچه اولشون دختر هست دلشون بخواد بچه دومشون هم ...

شرایط الان شما اوج رویاهای من و همسرم هست خدا برات ببخشه و حفظشون کنه

فکر میکنم به این برسم دیگه از خدا هیچی نخوام

چه حالب خیلی کم پیش میاد ببینم تو نی نی سایت که وقتی بچه اولشون دختر هست دلشون بخواد بچه دومشون هم ...

هم جنس بودن خیلی مزایا داره

خدا گل دخترا تو حفظ کنه موفقیت و عاقبت بخیریشون رو ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط الان شما اوج رویاهای من و همسرم هست خدا برات ببخشه و حفظشون کنه فکر میکنم به این برسم دیگه از ...

ممنون عزیزم

ان شاالله حاجت روا باشید

اتفاقا من قبل از اقدام دومی یک مدتی قرص کلسیم می خوردم

فاصله سنی دخترهام 2 سال هست

خیلی شیرینه

لباس ها جفت براشون می گیرم

هر جا میرم همه خوششون میاد 

کلا بچه خیلی شیرینی

ان شاالله خدا قسمت همه آرزومندان بکنه بچه سالم و صالح

ان شاالله استارتر هم حاجت روا بشه و خداوند بک پسر سالم و صالح بهش هدیه کنه☺

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
شرایط الان شما اوج رویاهای من و همسرم هست خدا برات ببخشه و حفظشون کنه فکر میکنم به این برسم دیگه از ...

بعد ا که جنسیت کوچولوت مشخص شد حتما تاپیک بزن🤗

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
ممنون عزیزم ان شاالله حاجت روا باشید اتفاقا من قبل از اقدام دومی یک مدتی قرص کلسیم می خوردم فاصله ...

انشاالله اول سالم و سلامت باشند

من چون خودم دختر دوستم درک میکنم خوب یکی هم پسر دوست داره انشاالله اول صحیح و سلامت باشن بعد برای من دختر مال استاتر پسر

البته وقتی دنیا میان هر جنسی باشن دیگه فرقی نداره برای آدم اینا مال قبلشه

انشاالله حتما ببست و پنج بهمن ان تی دارم نمیدونم میگن یا نه حسم میگه دختره😍نمیدونم چقدر درسته حسم

اگر تهران هستی یک جایی را بهت معرفی کنم که تو ان ای بهت جنسیت را بگن

ب من که گفت و درست بود

اولیت هم دختره ؟

اره

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
من خودم همه ی اینا رو انجام دادم ولی بازم دختر شد .شما اول شوهرت ببر ازمایش بده بعدا اینا رو انجام ب ...

گلم چ روزی اقدام داشتی؟ 

اخه میگن برای پسردار شدن ۱۴ روز بعد از پری و با استفاده از کیت تخمک گذاری باید اقدام کنید

🧸🤎

اگر تهران هستی یک جایی را بهت معرفی کنم که تو ان ای بهت جنسیت را بگن ب من که گفت و درست بود

عزیزم میشه بمن بدی ادرسش رو

متوجه نشدم تو ان ای بهت میگن جنسیتش چیه؟ یعنی چی‌گلم؟

🧸🤎

عزیزم میشه بمن بدی ادرسش رو متوجه نشدم تو ان ای بهت میگن جنسیتش چیه؟ یعنی چی‌گلم؟

عزیزم منظورم سونو ان تی بود

اشتباه تایپ کردم

من سونوهام را تو مرکز رویان میدادم و پیش خانم دکتر فیروزه احمدی ، سونوگراف های دیگه ای هم دارن ولی من همیشه از خانم احمدی وقت می گیرم بسیار دقیق و با حوصله سونو انجام میدن

شماره اش 23562000 هست

تلفن گویا هست باید بگی وقت سونو برای باردار ها می خوای

چون سونو های مختلف داره

نمیدونم هذ جور ثلاح دل خودته ولی اگه من جای شما بودم صبر میکردم ،راستی میگن بیضه خروس و بیضه گوسفند ...

فعلا که همسرم شدیدا مخالفه ، اما میشه راضیش کرد اما خودمم نگرانم برا اینکه خیلی زحدگی سخت میشه دوتا بچه با فاصله کم 

عاشق دخترم و باباشم