2777
2789
عنوان

چیکار کنم نی نی دومم پسر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3852 بازدید | 76 پست
خو باید حداقل دوماه قبل باشه همه چیز نه همدن مدقع که اقدام و شروع میکنید . بعدم فقط له بدن مرد . اه ...

از سه ماه قبلش حذف کامل سردی و لبنیات و بقیه توصیه هایی ک اینجا دیدین من انجام دادم ب علاوه دعا ها و نماز .نشد ک نشد الانم باردارم بچه دوومه اولی دختره اینم دختره 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
یک سال و نیم دقیق من دوست وارم فاصله بچه هام ( البته دوتا )کم باشه هر چند چند برا خودم اونم تو شهر ...

نمیدونم هذ جور ثلاح دل خودته ولی اگه من جای شما بودم صبر میکردم ،راستی میگن بیضه خروس و بیضه گوسفند خوبه من استفاده نکردم چون گفتن حرامه ولی شنیدم تاثیرش خوبه بخصوصبرا تقویت اسپرم

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه منظورم این بو که شوهرم نمیخوام بفهمه نمیخوام آزمایشی هم بده ولی در کل با خودم درگیرم میگم هر ...

فالگیرا رو بیخیال خواهر ،برو در خونه خداااا

مثلا چیا؟ بگو من برعکس کنم خخخخخ

حذف کامل کلسیم و لبنیات .حذف گوشت سفید ‌.روزی چندتا دونه فلفل سیاه سالم هم خودت هم شوهرت .معجون عسل و مغزیجات و سیاه دونه شوهرت بخوره

.ترشی و‌میوه های ترش و میوه های سرد مرکبات ممنوع .

فقط موز و میوه های گرم .

نمک غذاتون زیاد باشه .

خیار شور زیاد بخورین

غذاهایی با پتاسیم بالا 

قرص ویتامین ای هر دوتون بخورین تا ۳ماه روزی یکی .

حتما قرص پتاسیم بخر بخورین تاثیرشو اطرافیان دیدین.

از اولین روز پریودت تا ۳ماه روزی ۷تا کله خرما هم خودت هم شوهرت بخورین 

قبل از اقدام با جوششیرین خودت بشور 

روی بیضه های شوهرت یخ بذار 

قبل از اقدام ب شوهرت قهوه ،تو ابن سه ماه هم بدهبهش جهش اسپرما رو زیاد میکنه .

با روغن نارگیل و استخودوس پهلو ها و بیضه شوهرت چرب کن و همچنین رحم خودت .

نذار رحمت سرد بشه و پیش بند ببند واسه ظرف شستن.

ریشه ماسنی بگیر بجوشون هر شب بده ب شوهرت بخوره 

حذف کامل کلسیم و لبنیات .حذف گوشت سفید ‌.روزی چندتا دونه فلفل سیاه سالم هم خودت هم شوهرت .معجون ...

من خودم همه ی اینا رو انجام دادم ولی بازم دختر شد .شما اول شوهرت ببر ازمایش بده بعدا اینا رو انجام بده چون تحرک اسپرم باید بالا باشه تا اپرمای پسر ک سریعتر هستن ولی عمرشون کمه زودتر برسن ب تخمک

من هر دوتا بچم اقدامم دو تا سه روز قبل تخمک گذاری بود اولی دختر شد دومی هنوز جنسیتش معلوم نیست

چه حالب

خیلی کم پیش میاد ببینم تو نی نی سایت که وقتی بچه اولشون دختر هست دلشون بخواد بچه دومشون هم دختر باشه

شما یک نمونه خاص هستید🤗

من خودم دوتا دخمل دارم😊

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊