2777
2789
عنوان

آمپولای آی یو آی

695 بازدید | 21 پست

سلام خانوما..یه سوال دارم..برای آی یو آی دکتر به من 4 تا هاش ام جی زیر جلدی داده که باید به بازو بزنم..کیا هاش ام جی تو بازو زدن؟درد داره؟

لا حول ولا قوته الا بالله......

زیرجلدی نیست که عضلانیه اشتباه بهت گفته

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینال اف و گونال اف زیرجلدیه من چند سری hmg زدم عضلانی بود 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم شما زیرجلدی زدی؟آی یو آی کردی؟

زیر جلدی درد نداره خودت هم میتونی بزنی!  خواستی راهنماییت کنم☺️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم شما زیرجلدی زدی؟آی یو آی کردی؟

زیر جلدی زدم ن براب ای یو ای 

برای تخمک سینال اف زدم

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
زیر جلدی درد نداره خودت هم میتونی بزنی!  خواستی راهنماییت کنم☺️

آره عزیزم ممنون میشم بگی بهم..آخه سرنگش که سرنگ معمولیه..آمپولمم هاش ام جی هستش..میشه بگی جطور زیر جلدی بزنم

زیر جلدی درد نداره خودت هم میتونی بزنی!  خواستی راهنماییت کنم☺️

خانومی شما آی یو آی کردی؟مشکلت چی بوده؟الان تو چه مرحله ای هستی؟

خانومی شما آی یو آی کردی؟مشکلت چی بوده؟الان تو چه مرحله ای هستی؟

من iui کردم منفی شد، الان تو سیکل ivf هستم! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آره عزیزم ممنون میشم بگی بهم..آخه سرنگش که سرنگ معمولیه..آمپولمم هاش ام جی هستش..میشه بگی جطور زیر ج ...

زیرجلدی باید سرنگ انسولین باشه...  شاید داروخانه اشتباه داده بهت اگه میشه عکسشو بفرست! 

با یه دستمال کاغذی سر شیشه دارو بگیر و بشکنش... سفته و ممکنه یکم خورد بشه اما نترس طوری نمیشه!  قبلش آروم بهش ضربه بزن آب مقطر و پودر بره تهش... 

آب مقطر آروم آروم بکش تو سرنگ، بعد قطره قطره بریز داخل شیشه پودر...  

بکش تو سرنگ و سر سرنگ ببند، همونطور که تو فیلم ها دیدی سوزن به سمت بالا بگیر و چند تا ضربه آروم به قسمت خالی بالای سرنگ بزن بعد هواشو خالی کن! 

اون حباب های ریز توش میمونه اشکالی نداره حساس نشو

و تزریق باید به قسمت پشت بازو انجام بشه... یعنی دستت که صاف کنارت هست، اون نیمه پشتش! 

حالا اگه سرنگ انسولین داری:  اگه خییییلی لاغری با زاویه 45درجه باید بزنی، اگه نه سوزن 90درجه فرو کن درد هم نداره

اگه سرنگ معمولی: درکل باید با زاویه 30 تا 45 بزنی! که بشه زیر جلدی

عزیزم موفق باشی ایشالا که نتیج بگیری..شما هم هاش ام جی رو زیر جلدی زدی؟

ممنون!  همچنین خودت... 

یه دوره زیر جلدی یه دوره عضلانی! 

الان همه داروهام زیر جلدی،شکم و بازو.... فقط hmg گفته عضلانی بزنم