2777
2789
عنوان

جوانسازی پوست

314 بازدید | 7 پست

سلام. من توی تل یه ماسک برای جوانسازی پوست خوندم که تابحال استفاده نکردم. کسی از این ماسک استفاده کرده که نتیجه گرفته باشه؟ 

برای رفع لک آفتاب کسی راه حلی سراغ داره که خودش ازش نتیجه گرفته باشه؟ 

🌛هر شب این ماسک را بمالید.
بهترین روش جوانسازی پوست این است که
یک ق غ ماست 🍧
را با نصف ق غ عسل باهم مخلوط کنید.
مخلوط ر به صورت و گردنتان بمالید
10-20 دقیقه بماند بعد بشوييد.
چند شب اين كار را تكرار كنيد تا از نتيجه آن ذوق زده شويد😎

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اینو امتحان نکردم. ولی یه ماسک بلدم حالشو میبرم😆

یه قاشق چایخوری قهوه رو با چند قطره شیر مخلوط میکنم، خمیر به دست اومده رو میذارم رو صورتم انقدههههه خووووبههههه نرم و شفاف و شاداب میکنه صورتمو

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو امتحان نکردم. ولی یه ماسک بلدم حالشو میبرم😆 یه قاشق چایخوری قهوه رو با چند قطره شیر مخلوط میک ...

پوستت قهوه ای نمیشه؟ 

چه مدت روی پوستت می مونه؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

برای مطالعه مقاله جامع بیست و پنج نکته برای داشتن پوستی جوان به مجله زیبایی رنگدونه سر بزنید.

در مجله زیبایی رنگدونه میتونید مقالات معتبر خارجی در حوزه زیبایی و سللامت رو به زبان فارسی مطالعه کنید.

همینطور در فروشگاه رنگدونه میتونید محصولات مراقبتی پوست و مو رو با قیمت مناسب تهیه کنید.

https://rangdoneh.com/

انواع محصولات پوست کمک میکنن ولی اگر با تجویز پزشک استفاده کنید بهتر هست به خصوص اگر بالای 30 سال هستید. کلینیک هایی که کار تخصصی پوست میکنن خیلی میتونن مطمئن عمل کنن من به تصویر جوانی مراجعه کردم اونجا اگر نیاز به شیوه های جدید درمان هم داشته باشین خیلی خوب بهتون مشاوره میدن