2777
2789
عنوان

بقایای بعد از سقط

423 بازدید | 13 پست

سلام خانما

خیلی استرس دارم.۱ آذر سقط کردم تو ۸هفتگی.دلیلش رو هم‌نمیدونم.۱۰روز بعدش که سونو رفتم گفت هنوز دو سی سی ازش مونده(۲ سی سی فکر کنم معادل ۲ سانته )دوباره بهم قرص داد و منم بعد از سه روز خونریزیم شروع شد و لخته هم کم و بیش دفع میکردم.دیگه نرفتم سونو.گفتم بزار پریود شم و بعدش با خیال راحتتر برم سونو.۱۵همین ماه پریود شدم.فردا میخوام برم سونو.همش استرس دارم میگم اگه هنوز دفع نشده باشه چی؟

کسی بوده بقایا در حد دو سه سانت داشته باشه و بعد از پریودی دیگه پاک شده باشه؟

راستی تصمیم دارم اگه به امید خدا رحمم پاک بود از سر برج برم‌اقدام.یعنی میشه ۲ ماه بعد از سقط.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم تا ۳ ماه صبر کن بهترش تا ۶ ماه بعدم اینکه احتمال زیااد دفع شده وگرنه لک بینی دیوونت میکنه اگرم نشده باشه یه درصد یه پنسه خیلی سادس میکنن داخل رحمت خارجش میکنن ک اصلا هم سخت نیست

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
بقایا داشتی؟ چند هفته سقط کردی؟ حالا اقدامی؟

نه نداشتم

توی هفته 8 که گفت رشدش متوقف شده

تازه یکبار بعد از سقط پریود شدم

احتمالن بعد از عید اقدام کنم

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
کم کم تا ۳ ماه صبر کن بهترش تا ۶ ماه بعدم اینکه احتمال زیااد دفع شده وگرنه لک بینی دیوونت میکنه اگرم ...

دکتر بهم گفت ۴ماه صبر کن.ولی نمیدونم چرا انقد صبرم کم شده.همش یه چیزی قلقلکم میده که دوباره برو اقدام.

اینکه میگی اگه دفع نشده باشه با یه پنس ساده از رحم خارجش میکنن اسم این چیه؟کورتاژ که نیست.

نه نداشتم توی هفته 8 که گفت رشدش متوقف شده تازه یکبار بعد از سقط پریود شدم احتمالن بعد از عید اقد ...

انشالله عزیزم.توکل به خدا.ایشالا هممون دامنمون سبز شه.

من حالا یه پسر ۴سال و نیمه هم دارم.برای دومی هم دارم له له میزنم.😀

دکتر بهم گفت ۴ماه صبر کن.ولی نمیدونم چرا انقد صبرم کم شده.همش یه چیزی قلقلکم میده که دوباره برو اقدا ...

نههه کورتاژ فرق میکنه این فقط یه چیز کوچیکه ک همون قسمت بقایا رو باهاش خارج میکنن ...منم تو ۸ هفته سقط داشتم ک کلا بادارو رفع شد اما دیگ اقدام نکردم چون نخواستم رحمم ضعیف باشه اون سقطمم بخاطر نطفه ضعیف بود ک رشدش متوقف شد یکسال صبر کردم و اقدام کردم ک بعد ۲ماهم باردار شدم شکر خدارو فعلا وضعیت کوچولوم خوبه

انشالله عزیزم.توکل به خدا.ایشالا هممون دامنمون سبز شه. من حالا یه پسر ۴سال و نیمه هم دارم.برای دومی ...

ان شالله

امیدوارم سال 98 بچه به بغل باشی عزیزم

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
نههه کورتاژ فرق میکنه این فقط یه چیز کوچیکه ک همون قسمت بقایا رو باهاش خارج میکنن ...منم تو ۸ هفته س ...

وای عزیزم😍😍خداروشکر که الان یه فندق تو دلت داری.انشالله صحیح و سالم بغلش کنی.

خدا کنه منم بقایام دفع شده باشه.

شایدم وایسم تا ۴ماه بگذره طبق گفته دکترم.

راستی شما بعد از سقط آزمایش و اینا دادین؟از کجا فهمیدی نطفه ضعیف بوده؟من دلیل سقطمو نمیدونم.

وای عزیزم😍😍خداروشکر که الان یه فندق تو دلت داری.انشالله صحیح و سالم بغلش کنی. خدا کنه منم بقایام ...

مرسی گلم....اره حتما صبر کن

نه دکتر از اولین سونوم فهمید ضعیفه بعدم بتام بعد ۲ هفته تاخیر تازه ۱۲۵بود خیلی پایین بود و تو ۸ هفته ضربانش خیلیییی ضعیف بود و قابل شنیدن نبود

مرسی گلم....اره حتما صبر کن نه دکتر از اولین سونوم فهمید ضعیفه بعدم بتام بعد ۲ هفته تاخیر تازه ۱۲۵ب ...

من فقط یه بار سونو رفتم.اونم ۶هفته.بهم گفت ساک حاملگیت کوچیکه.دو هفته بعد بیا.به دو هفته نکشید که سفط شد.اصلا نمیدونم قلب داشت یا نه.

من فقط یه بار سونو رفتم.اونم ۶هفته.بهم گفت ساک حاملگیت کوچیکه.دو هفته بعد بیا.به دو هفته نکشید که سف ...

مال من داشت اما ب قول دکترم ب زور داشت خودشو میکشوند اما یه استرس خیلی بد از پا در اووردش😢