2777
2789
عنوان

بچهااا یه سواللل میایین یک لحظه

80 بازدید | 6 پست

شما چجوری از ت لگرامیه چیزیو کپی میکنین اینجا من روی متن رو میزنم بعد کپی کردنو فقط مینویسه کپی شد ولی کجا کپی شد چرااا نمیشه میشه یادم بدین لطفا.اگه اسکرین بگیرین که خیلی عالی میشه چون من یکمی دورازجونتون خنگم ببشیدااا 😂😎

اینجا کپی روبزن

بعد بروتوقسمت یادداشت های گوشیت یا تلگرامت اونجایی که پیام مینویسی

روصفحه چند ثانیه فشار بده گزینه pastظاهرمیشه اونو بزن اونجا کپی میشه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه متنو واسه کسی از تلگ رام کپی میکنی اون کپی میشه حالا میخوای اون متنو اینجا بزاری این قسمت که میخوای متن بنویسی دستتو نگه دار یه مربع میاد توش نوشته جایگذاری یا الحاق اونو بزن

😍 You are my today,and all of my tomorrows😍