2777
2789
عنوان

سقط کمک

170 بازدید | 11 پست

سلام

من چن وقته با قرص پیشگیری داشتم اما به دلیل اینکه زمان پریودیم فقط یه روز بود شک کردم به حاملگی و تست گرفتم مثبت شد یعنی خط دوم یخورده کمرنگ بود و همه گفتن که مثبته و حامله ای و دو روز بعدش تا الان سه روزه‌خونریزی دارم بدون هیچ دردی امکان دکتر رفتن‌و نداشتم امروز قراره برم به نظر شما چیه میتونه سقط باشه؟خیلی نگرانم اولش که فهمیدم داغون بودم اخه ناخواسته بود و ۲تا بچه کوچیک دیگه دارم اما راضی به از بین رفتنش هم نیستم از وقتی خونریزی کردم دلم مثل سیر و سرکه میجوشه و میگم خدا غلط کردم گفتم نمیخوامش

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
شما چند ماه بود از قرص پيشگيري استفاده ميكرديد و اينكه به طور منظم و سر وقت مصرف ميكرديد؟؟

نه فقط یه ۲٬۳ باری یک در میون شد یادم میرفت و فک میکنم یه قرص دیگه برا سرماخوردگی که مصرف کردم اون اثرش خنثی شده و باعث بارداریم شده 

الان میخوام بدونم کسی مثل من بوده خونریزی بدون درد داشته برای چی بوده اینو فقط میخوام بدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند ماه بود از قرص پيشگيري استفاده ميكرديد و اينكه به طور منظم و سر وقت مصرف ميكرديد؟؟ و اينكه ...

نه لخته ای وجود نداره 

ممکنه تست هم اشتباه شده باشه و باردار نباشم؟؟؟؟ اینم هست من زمان بارداریم تنها راهی که میتونم تشخیص بدم اینه که هر چی غذا بخورم سیر نمیشم اگه دهنم پر باشه هم بازم معدم از گشنگی صدا میده انگار اصلا نمیره تو معدم و من دقیقا بعد خونریزی دیگه اینطور نبودم و اگه تا دو روز هم چیزی نخورم گرسنم نمیشه الان 

سقط دردی مثل پریودی داره و حتما لخته باید ببینی حتی اگه دوهفته از بارداریم گذشته باشه احتمالا تست اش ...

قبلا سقط داشتم خودم اما اینجوری نبود مایعی قهوه ای رنگ بود و یکم درد داشتم و روز سوم چهارم به شددددددت خونریزی شدید کردم که ۳بار بیهوش شدم شدم و تموم تو خونه موندم به هیشکیم نگفتم اون موقع ۱۵سالم بود 

سقط دردی مثل پریودی داره و حتما لخته باید ببینی حتی اگه دوهفته از بارداریم گذشته باشه احتمالا تست اش ...

پر خوریام چی پس؟تو خواب گرسنم بود در حال غذا خوردن گرسنم بود اسم هر چی میاوردی من اب دهنم راه میافتاد و اصلا از خوردن خسته نمیشدم در صورتی که من اصلا در حال عادی اینجوری نیستم به زور دو لقمه میخورم ولی تو همین یکی ۲هفته بیچاره بودم به خدا و الانم که از بعد خونریزی این گشنگیه همیشگی هم رفت اثرش بارداری پوچ چجوریه کسی میدونه؟

پر خوریام چی پس؟تو خواب گرسنم بود در حال غذا خوردن گرسنم بود اسم هر چی میاوردی من اب دهنم راه میافتا ...

در مورد اونو نمیدونم آخه ماه اول بارداریم زیاد پرخوری وجود نداره 

شاید یه علت دیگ داشته باشه ،بارداری پوچ اصلاعی ندارم

این موضوع همیشه تنها راهیه که میدونم حاملم تا الن ۳بار تجربش کردم 

ممنون ازتون امروز میرم پیش پزشک و سونو میگیرم 

دوست عزیز منم تو هفته 6 سقط کردم بدون هیچ دردی فقط خون و لخته میاد رفتم بتا دادم بالا نرفته بود درحالیکه تا دیروز همه چیز نزمال بود البته بگم من زعفران و رازیانه خوردم نمیدونستم باردارم شدیدا هم سرفه میکردم الانم دلم گزفته