2777
2789

دوستان پسرم 5سالشه از 2سالگی لوزه سوم داشت و اسپری میزدم خیلی مشکل خاصی نداشت

امسال از مهر که میره مهد یکسره سرماخوردس و بینیش ترشحات چرکی فراااوون میده یکسره دستمال به دست

از دهنش نفس میکشه لباش ترک ترک شده خون میاد

هی میبرم دکتر چرک خشک کن میدن

جای دکتر گوش بردم امشب گف باید عمل بشه

تونت که سرچ کردم عوارضشو که میخونم میگم عمل کنم

باز یه جاهایی نوشته تا ده دوازده سالگی خودش خوب میشه نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم داشت، ۶ سالگی عمل کرد‌. طفلکی راحت شد!

تا چند روز بستنی میخورد

ضمن اینکه صداشم چند روز درنمیومد ما راحت بودیم😁

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

عزیزم بررو طب سنتی. تو اینترنت هم سرچ کنی دزمان طب سنتی رو میگه. تبریزیان یا خیر اندش یا روازاده. من باشم عمل نمیکنم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

منم عمل کردم .. داداشمم عمل کرد .. والا عوارض موارض نداشتیم تا حالا ... تازه وجود لوزه باعث سنگینی گوش و خرخر در خواب و سرماخوردگی مکرر و چرک و ترشح حلق میشه و در موارد شدید باعث اسم میشه .. ببرش دکتر متخصص گوش و حلق و بینی .. اگر لازم باشه عمل میکنه و دیگه کمتر اذیت میشه 

عمل کن منم عمل کردم.خوبم نمیشه خودش.من با اینکه عمل کردم ولی برگشته 

واااای مگه قابل برگشته؟!!!

منم امسال پسرمو عمل کردم خروپفش قطع شده.

سرما هم میخوره مثل قبل اذیت نمیشه.

من و خواهرم دوتامون هم زمان عمل کردیم 

من اون موقع ۱۲ سالم بود خواهرم ۳ سال

هر دوتامون عالی بودیم 

تو اتاق ریکاوری تا بهوش اومدم سرمم گذاشته بودن پایین پام پام خورد بهش دیگه کلا بهم سرم وصل نکردن انقدم شنگول بودم میرفت و میومدم از پرستار بستنی میگرفتم میخوردم😂

خواهرمم خیلی خوب بود اما اون زیاد نمیخورد 

ولی خب بودن هم اتاقیامون ک بعد از عمل خون بالامیاوردن یا گوش درد گرفتن

و اینم بگم هر چی سنش کمتر باشه احتمال برگشتش زیاد بزار همون ۹ ۱۰ سال عملش کن

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌