یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هر چی بگی امتحان کردم تو کافیه لاک بزنی و لاکتو پاک نکنی چون استون نازک میکنه خیسی ناخون نازک میکنه هر چیم ویتامین بخوری بازیم میشکنه تو لاک بزن خشک شد ی لایه دیگه پاکشم نکن بزار هودش پاک بشه برای اینکه کسی نبینه برق ناخون بزن
I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
بعد هر حمومت سوهان بکش و کرم الورا بزن ب همین سادگی نیاز به قرص کرم جور وا جور نداری من خودم کردم ناخونم اینقدر سفته که خم نمیشه حتا😂 الان پنج ماهه نشکسته
I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
من هر چی بگی امتحان کردم تو کافیه لاک بزنی و لاکتو پاک نکنی چون استون نازک میکنه خیسی ناخون نازک میک ...
نماز رو چیکار کنیم اونوقت با غسل
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
در حد خیلی کم میزنم به ریشه مژه ...داخل چشمم نمیره اصلا
من کرچک و نارگیل ریختم تو قوطی خالی ریمل. بعد میزنم به ابرو خیلی کم هم میزنم به مژه. خیلی مواظب هم هستم اما هر کار میکنم کم هم میزنم یه سوزش غیرقابل تحملی چشمام میگیره که باید بشورم. و قرمز میشه تا نصف روز