2777
2789
عنوان

مامانای باردار این عکسها دیدن داره 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 20 پست
بله عزیزم قطعا میشه و بزودی ان شالله .... الهی خدا یه دسته گل بهتون بده که باعث افتخار پدر و مادرش ب ...

خیلی دوست دارم توو کار خیر شرکت کنم بچم قدمش ب خیر باز بشه  . دعا کن عزیزم بتونم شریک کار خیرتون باشم 

ساناز فرهمند هستم کاربر جدید در قالب کاربر قدیم 😊
ممنون گلم الان میرم تو کانال می بینم

در خدمتم عزیزم

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم توو کار خیر شرکت کنم بچم قدمش ب خیر باز بشه  . دعا کن عزیزم بتونم شریک کار خیرتو ...

الأعمال بالنیات

درود بر شما و اندیشه نیکتون . مهرتان مستدام

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

سلام خانومی من از کانالتون دیدن کردم فوق العاده کاراتون قشنگه، سوال داشتم؛ اینکه جنس پارچه هاتون چطوره؟ رنگ پس نمیده یا اینکه زود رنگ پریده نمیشه؟؟؟

بعدی اینکه امکانش هست ک دوختش رو شما انجام بدین ولی داخلش رو خودمون پر کنیم؟؟ چون پشم شیشه و ... ضرره و من میخام از پشم گوسفند استفاده کنم ؛ امکانش هست؟؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
سلام خانومی من از کانالتون دیدن کردم فوق العاده کاراتون قشنگه، سوال داشتم؛ اینکه جنس پارچه هاتون چطو ...

سلام 

ممنون نگاهتون زیباست . عزیزم اگر تشریف بیارید تل گرام برای صحبت ممنون میشم چون الان کاملا توجیه به منظورتون نشدم که منظور برای کدام اقلام است