2777
2789

1- آیا هر ماه پریود میشوید?

2-اگر ازدواج کرده اید فرزندی دارین?

3-اضافه وزن داریدو دارای چربی شکمی هستید?

3-سطح ویتامین D بدنتون چند هستش?

4- چه مدت دچار این مشکل هستین?

5- آیا موهای زائد بدنتون زیاده?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی دارم ایا تنبلی تخمدان همون پلی کبسته؟؟

هرماه دقیق پری میشم..کنبود ویتامین ندارم..چاق اصلن نیستم.مو زاید ندارم.دوسال ونیمه که اقدام به بارداری کردم و باردار نسدم هیچ فرزندی نداریم..ای یو ای هم نتیجه نداد.شوهرم اصلن مشکل اسپرم نداره.  

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
من تنبلی دارم ایا تنبلی تخمدان همون پلی کبسته؟؟ هرماه دقیق پری میشم..کنبود ویتامین ندارم..چاق اصلن ...

اره همونه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
من تنبلی دارم ایا تنبلی تخمدان همون پلی کبسته؟؟ هرماه دقیق پری میشم..کنبود ویتامین ندارم..چاق اصلن ...

وای خدایا منم تنبلی دارم استرس گرفتم😱😱 الان 2ساله جلوگیری میکنم!

مطمئنین درست تشخیص دادن؟؟؟چون تنبلی معمولا پریود نامنظمه

به غیر از کدوم موارد

پری نامنظم بچه ندارم اضافه وزن کم دارم ولی چربی شکم چراا😤 سه ساله دچارشم...موی زائد ندارم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

1- آیا هر ماه پریود میشوید?بله ،ولی همیشه منظم نیستم .لکه بینیم دارم

2-اگر ازدواج کرده اید فرزندی دارین?ندارم

3-اضافه وزن داریدو دارای چربی شکمی هستید?بله😞

3-سطح ویتامین D بدنتون چند هستش?کمه.جدیدا آزمایش ندادم

4- چه مدت دچار این مشکل هستین?۳یا۴سال

5- آیا موهای زائد بدنتون زیاده بله😭

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید