2777
2789
عنوان

کسی بعد عروسی زود باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 82 پست
من نا خواسته شدم اولش سخت بود خدایش اما الان خوشحالم که خدا زود بهم بچه داده. الان هم چهار ماهه بارد ...

چقد خووب

خداحفظش کنه براتون

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بعد ۴ سال اوردم بازم دلم تنگ میشه واسه دونفره هامون😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
الان اقدام کردی و پشیمونی ؟هنوز نمیدونی بارداری یا نه؟

اره عزیزم نمیدونم هنوز

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
۸ماهه عروسی کردم خدابهم هدیه داده ۱۱هفتمه😍😍😍😍

ای جونم چه خووب😍

اره واقعا نیار من زود باردار نشدم خیلی خوب بود تا سه سال تازه عروس بودم برا شوهرم وقتی بچه اولم دنیا ...

جدا!!!

واقعا فکر نمیکردم اینجوری باشه

من درست سالگرد عروسیم بچه اولمو باردار شدم البته ناخواسته بود جلوگیری داشتم 

الان خیلی ناراحتم چون خیلی زود درگیر بچه مشکلاتش شدم آخه قبلش هم دانشجو بودم واز دونفری بودنمون زیاد لذت نبردیم همش درحال بدو بدو بودیم به نظر من خودت بهتر از هرکسی میدونی چی میخوای 

استارتر عزیزم بحرف مردم کاری نداشته باش.اگع شرایطشو داری و همسرت هم راضییه بچه دار شو. بالاخره ک باید بچه دار بشی. هرچه زودتر بهتر. من بعضی وقتی انقد ذوق میکنم واسه بچم میگم خدایه چرا اون س روزم جلوگیری کردم. میگم کاش زودتر بدنیا اونده بود. عشقمه همه زندگیمه

من یه ماه بعدش ولی سقط شد...الان که ۴ماه میگذره از سقطم میگم چقدکارم بدون فکر بوده مادر و مادرشوهرم گفتن مدیونی جلوگیری کنی و فلان بچت نمیشه منه بدبختم از ترسم گذاشتم حامله شم که سقط شد...دیگه به حرف هیشکی گوش نمیدم و هر وقت صلاح بود میذارم بچه دار شم...‌هیشکی جز خودت صلاح زندگی ادمو نمیدونه حتی مادر خود ادم از رو احساس یه چیزی میگن لین تویی که بایدخرجشو بدی آیندشو تامین کنی خوب تربیت کنی

چون من تو خونه خیلی تنها بودم و همسرم ۱۲ساعت نیس و اونجا هم هیچ اشنایی ندارم..فقط منتظرم همسرم بیاد بریم بیرون و اینکه شوهرم فقط میذاره اشپزی کنم و بقیه کارای خونه رو خودش انجام میده اینجوری تربیت شده ...دانشگامم فارغ التحصیل شدم و از کارمم بخاطر تغییرمحل زندگی بعد عقد استعفا دادم ..فکر میکردم خوبه بچه دار شم الان که اقدام کردم همه میگن اشتباه کردی