2777
2789
عنوان

کسی بعد عروسی زود باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6321 بازدید | 82 پست
من.س روز بعد از عروسی حامله شدم. ناخواسته البته. الانم خداروشکر خوشحالم

خداروشکر

واقعا مادرشدن خیلی لذت بخشه بنظرم با اینکه تجربه نکردم

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من! دوماه بعد عروسي ناخواسته باردار شدم و تا الان كه ٦ ماهمه هنوز نتونستم باهاش كنار بيام دلم بچه نميخواست اصلا

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
استارتر عزیزم بحرف مردم کاری نداشته باش.اگع شرایطشو داری و همسرت هم راضییه بچه دار شو. بالاخره ک بای ...

ای جووونم

چه لحظه های قشنگی

من واقعآ دوس دارم

اما خب حرفای دوستام دلسردم کرد

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
خداروشکر واقعا مادرشدن خیلی لذت بخشه بنظرم با اینکه تجربه نکردم

سخت ترین و لذت بخش ترین کار دنیاست. حالا خودت مادر شی میفهمی چی میگم. بنظرم هروقت خس کردی شرابطشو داری باید حامله شی. هرچه زودتر بچهات بزرگ شن خودتم زودتر از تو سختی در میای. هرچند مادر تا آخر عمر نسبت ب بچش اخساس مسوولیت میکنه...

[QUOTE=79567287]من😢۲۰روزنشد حامله شدم رفتم دکترگفت تخمدانت ایناکلاهمه چی خیلی قویه اینجوریم😢برگشتم[/QUOTE

الان چند وقته بارداری عزیزم؟

ببخشید ولی بنظرت تاثیر میذاره تو زندگی؟

منم جز اون آدمایی هستم که با بارداری زود مخالفم اصلا به هیچ وجه به نظر من خوب نیست ، ی مدت دوتایی بودن زیر ی سقف خوبه ما کلی سفر رفتیم کلی خوش گذروندیم بعد سه سال که باردار شدم بازم بعضی وقتا میگم زود بود دونفره بودن بعد بچه دیگه هیچ وقت ممکن نیست ولی بچه دار شدنو میتونی زمان بندی کنی ، اونایی که ماه اول باردار میشن به نظرم فکر میکنن ازدواج یعنی تولید سریع بچه 😕😕😕😔

جدا؟! راضی هستین؟

اره شکرخدا درسته حسرت میخورم که بعد عروسی خلوت دونفره نداشتیم ولی خب شکر خدا پشیمون نیستم خدا بهم یه گل دختر سالم داده که خیلیم باهوشه 

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
سخت ترین و لذت بخش ترین کار دنیاست. حالا خودت مادر شی میفهمی چی میگم. بنظرم هروقت خس کردی شرابطشو دا ...

خیلی خوبه

مرسی که برام وقت گذاشتی

خیلی دلسرد شده بودم

منم جز اون آدمایی هستم که با بارداری زود مخالفم اصلا به هیچ وجه به نظر من خوب نیست ، ی مدت دوتایی بو ...

این طرز تفکر شماست اصلا هم درست نیس

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون