2777
2789
عنوان

بالاخره استراحتم مطلق باشه یا نسبی؟ گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا این دکترایی که میرم.. سونو... آزمایش 

اونو رو برو خودت.ب نظرم حمام نشسته رو صندلی هر ۷روز. دکتر و سونو ک از قبل وقت گرفته باشی و بیشتر از نیم ساعت نشسته نمونی خوبه

ولی این دکتر و سونو رو با ماشین ببرنت ها نه ک خودت با اتوبوس بری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بعدم فرشته جان حاملگیتو با دید مثبت ببر جلو و توکل ب خدا کن.همین دید مثبت خیلی این مسیر سخت بارداری های پرخطر رو اسون میکنه

منم استراحت مطلقی بودم و میدونم چقدر سخته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منکه تازه ماه دومم بقیشو چحوری سر کنم. عیدوچیکارکنم خریدای عیدم خونه تکونیم دارم دق میکنم همیشه ارزو ...

عزیزم میفهمتت

منم مثل شما ام تازه با یه بچه کوچیک

عید ک هیچ جا نمیرم

ب همه هم گفتم کسی نیا 

خرید عید هم نمیکنم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
بعدم فرشته جان حاملگیتو با دید مثبت ببر جلو و توکل ب خدا کن.همین دید مثبت خیلی این مسیر سخت بارداری ...

ممنونم از دلداریت عزیزم 

لطفا برام دعا کن.. سعی میکنم مثبت فکر کنم و استرس ازخودم دور نگه دارم

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
عزیزم میفهمتت منم مثل شما ام تازه با یه بچه کوچیک عید ک هیچ جا نمیرم ب همه هم گفتم کسی نیا  ...

منم یه بچه 5 ساله دارم.. بیشتر ناراحت اونم که پا به پام اذیت میشه

اونو رو برو خودت.ب نظرم حمام نشسته رو صندلی هر ۷روز. دکتر و سونو ک از قبل وقت گرفته باشی و بیشتر از ...

همیشه یا شوهرم میبره یا خودم با آژانس میرم... قبلشم با منشی هماهنگ میکنم خیلی معطل نشم

کارهای سنگین نکن..خم ودولا نشو..پله بالاپایین نکن..توالت فرنگی استفاده کن..یعنی این....دیگه غذاتو چر ...

عزیزم میگم نشینم که تو حالت نشسته به دهانه رحمم فشار وارد نشه... 

سپتوم رحم چیه شما داری عزیزم..میشه توضیح بدی..منم سردخترم استراحت مطلقی بودم ودهانه رحممو دوختن

سپتوم یه دیواره است که وسط رحم وجود داره و رحم به دوقسمت تقسبم میکنه

با هیسترو و لاپاراسکوپی برش داده میشه وبرداشته میشه.. اونایی که چنین رحم هایی دارن معمولا دهانه رحم های شل و کوتاهی دارن و توی بارداری حتما باید سرکلاژ کنن و استراحت... 

استراحت مطلق بودم( مشکل من هماتوم بود) که البته بنظر من اشتباهه، خیلی افراط کردم، البته مشکلی هم برام پیش نیومد

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من رحمم دوشاخ بوداولیواستراحت نکردم بچه روازدست دادم ولی دومی استراحت مطلق بودم فقط دکترمیرفتم سرکلا ...

میشه بیشتر توضیح بدین؟